Naslovna » Izlasci » Only Men Stuff vikend u Delta City-ju

Only Men Stuff vikend u Delta City-ju

Tri dana zabave, humora, sporta – i sve to samo za muškarce – biće priređena u okviru manifestacije Only Men Stuff, od 4. do 6. oktobra u Delta City-ju.

Ako volite viceve o Čaku Norisu, sanjate da sednete u kokpit Formule 1 ili da sa lakoćom pobeđujete prijatelje u obaranju ruku, onda je ova manifestacija pravo mesto za vas.

U toku trajanja „muškog vikenda“ biće prikupljani vicevi o čuvenom Čaku Norisu, sa željom da se obori Ginisov rekord, a posetioci će imati priliku i da se fotografišu sa statuom heroja današnjice u prirodnoj veličini.

Prvi dan muške zabave počeće takmičenjem u brzom ispijanju piva. Ovoga puta je pred ljubitelje piva postavljen novi izazov, a to je obaranje svetskog rekorda u ispijanju piva – jedan litar za 1,3 sekunde.

Ali, to nije sve…
Svaki muškarac je sigurno bar jednom u životu poželeo da sedne u Formulu 1. Upravo zato, u atrijumu Delta City-ja, biće postavljen kokpit Formule 1 posebno opremljen audio i video opremom kako bi osećaj vožnje bio što potpuniji.

Snagu i kondiciju muškarci će imati priliku da pokažu u okviru turnira u obaranju ruku, a „muška zabava“ bi svakako ostala nepotpuna bez „najvažnije sporedne stvari na svetu“ – fudbala. Međutim, takmičari neće igrati klasični fudbal već sve popularniji Cage Football (fudbal u kavezu). Pravila su jasna – učesnici moraju biti punoletni, takmiče se u timovima od po tri igrača, a pobednik je ekipa koja postigne više golova za 12 minuta igre. (danubeogradu.rs)