Naslovna » BG svaštara » Promocije » Philips E-line 273E3LSB/00 – monitor za gejmere
Philips 273E3LSB
Philips 273E3LSB

Philips E-line 273E3LSB/00 – monitor za gejmere

Kompanija Philips predstavila je novi monitor za gejmere i ljubitelje multimedije visoke definicije – E-line 273E3LSB/00 LED.

Njegovu osnovu čini TN panel poslednje generacije sa odzivom piksela od 3.5 ms, što je više nego dovoljno za komforno igranje najnovijih naslova u visokim radnim rezolucijama i uživanje u najnovijim filmskim ostvarenjima. Inače, E-line 273E3LSB/00 LED monitor operiše maksimalnom radnom rezolucijom od 1920 x1080 piksela, poseduje i digitalne i analogne ulaze i veoma lepo rešen OSD.

U dizajnerskom pogledu E-line 273E3LSB/00 LED monitor se ne razlikuje previše od ostalih E-line monitora iz Philips-ove ponude, osim što ima elegantnije linije i napravljen je od vrhunske plastike otporne na sve spoljne uticaje. Međutim, pomenuta je zbog dobijanja na što većoj atraktivnosti uglačana do veoma visokog sjaja pa je malo zahtevnija oko održavanja, ali problem je lako rešiv sa nekom dobrom i kvalitetnom mikrofiber krpicom.

Inače, Philips je kod ovog monitora svakom detalju posvetio maksimalnu pažnju što se posebno može videti po odrađenim ivicama i postolju koje nosi displej.

Pored modernog izgleda E-line 273E3LSB/00 LED monitor donosi i veličanstvene performanse, pre svega odličnu reprodukciju boja i dobru detaljnost, zbog čega je pomenuti dobitnih brojnih nagrada za besprekorne radne karakteristike.

Jača strana su mu i veoma prijatni prelazi zbog kojih je za njim moguće raditi satima i satima bez bilo kakve bojazni od bolova u očima. Zanimljivo je da E-line 273E3LSB/00 LED monitor koristi W-LED pozadinsko osvetljenje koje dodatno utiče na bolji kvalitet slike, ali i na daleko manju potrošnju (i do 30%) zbog čega spada u jedne od najboljih Eco modela.

Kao što smo napomenuli E-line 273E3LSB/00 LED monitor dolazi sa lepo odrađenim OSD-om krcatim velikim brojem opcija, ali sve su izvedene tako da krajnjem korisniku budu na dohvat ruke, tik ispred očiju kako bi naš narod rekao. U okviru OSD-ja moguće je pronaći i najfinija podešavanja što će posebno ceniti napredniji korisnici, igrači i ljubitelji sedme umetnosti.

E-line 273E3LSB/00 LED monitor je već izvesno vreme dostupan na domaćem tržištu i odlično se prodaje. U ovom momentu predstavlja jedan od najboljih 27-inčnih monitora namenjenih multimedijalnim uživanjima i igranju igrica.

Cena (sa PDV-om): Uzorak. Kontakt: EWE, www.ewe.rs