Naslovna » Izlasci » Pozorište » Disney on Ice vam predstavlja „Svet mašte“, 1-3. novembar
Disney on Ice: Automobili

Disney on Ice vam predstavlja „Svet mašte“, 1-3. novembar

Po prvi put u predstavi Disney on Ice, na ledu će se naći junaci animiranog filma Automobili. Produkcioni tim Diznija sa velikom pažnjom posvetio se izradi automobila stavljajući akcente na realan izgled ali i na pokretljivost na ledu.

Junaci Munja Mekvin, Mejter, Seli, Flo i Ramon izrađeni su u prirodnoj veličini. Za svaki auto bilo je potrebno 2.000 sati da se izradi, odnosno otprilike tri meseca, a usavršeni su treptajućim očima i hidrauličnim podizačima koji pomeraju auto u ritmu muzike. Mejter i Mekvin čak mogu da otvaraju usta koja omogućavaju njihovim dinamičnim ličnostima da dođu do izražaja svaki put kada pričaju.

Svaki auto može da postigne brzinu od čak 64.37 km/h ali su programirani da ne prelaze brzinu od 25 km/h. Automobilima se upravlja daljinskim signalom preko kutije koja je ugrađena u njih. Pored vožnje unapred, automobili mogu i da skreću a Mejter može da vozi i u rikverc. Teže po 1.200 kg izuzev lika Sali koji je težak 635 kg.

Njihove gume su prave a punjene su penom kako ne bi proklizavale. Pokreće ih 48 volta snažan elektro motor i koriste kompresovan gas za animacije. Svaki ima četiri baterije po 12 volti jačine za upravljački mehanizam i dve baterije za specijalne efekte.

Svet mašte

Za sve ljubitelje predstava Disney on Ice ovo će biti savršena kombinacija elemenata.

Od savremenih Automobila i Priče o igračkama 3 do bezvremenskih klasika Male sirene i Zvončice, publika će videti kako oživljavaju četiri potpuno različita Diznijeva sveta. Spremite se za zabavu bez prestanka.

Od točkova do talasa, od vremena za igru do čarobne vilinske prašine, vaši omiljeni Diznijevi momenti oživljavaju u najnovijoj predstavi Dizni na ledu vam predstavlja „Svet mašte“ ispunjenoj sjajnim klizanjem, specijalnim efektima i voljenim likovima koji će vam stvoriti uspomene koje se večno pamte.

Disney On Ice vam predstavlja Svet mašte prikazivaće se u više termina: 1. novembra od 19.00, 2. novembra od 11.30, 15.00 i 18.30 i 3. novembra od 11.30 i 15.00.

Ulaznice po cenama od 1.000, 1.400, 1.800, 2.200 i 2.300 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC kao i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs. (danubeogradu.rs)