Naslovna » Izlasci » Festivali » Green Fest: Prijave za besplatne karte
Green Fest - Blackfish
Green Fest - Blackfish

Green Fest: Prijave za besplatne karte

Svi zainteresovani za praćenje revijalnog programa na ovogodišnjem Green Fest-u mogu da naruče karte na greenfest.rs i na taj način osiguraju kartu za festival koji će biti održan od 13. do 15. novembra u Domu omladine Beograda.

Ulaz na sadržaje programa 4. Međunarodnog festivala zelene kulture Green Fest je i ove godine besplatan ali će, zbog ograničenih kapaciteta raspoloživih sala, ulaz biti slobodan samo za posetioce koji su se prijavili i preuzeli karte, saopšteno je iz Centra za unapređenje životne sredine, organizatora Festivala.Za dž

Svi koji naruče kartu preko greenfest.rs će dobiti email potvrde i informacije o preuzimanju karata. Prijave se primaju do početka programa Festivala na dan održavanja.

U revijalnom delu filmskog programa biće prikazano šest filmova, od kojih će tri imati premijeru u Srbiji. Festival će biti otvoren filmom čija tema je veoma aktuelna, ali i prisutna u našoj zemlji u proteklih nekoliko nedelja – GMO OMG. Pored ovog ostvarenja, posetioci će imati priliku da vide film Crna riba, koji predstavlja svojevrstan nastavak Oskarom ovenčanog filma Zaliv, kao i Prepuštanje – izuzetan film o hemikalijama koje su prisutne u svakodnevnom životu i posledicama na zdravlje budućih pokoljenja.

Program pogledajte OVDE!

Kroz film Bačeni u đubre nas vodi oskarovac Džeremi Ajrons uz taktove, takođe dobitnika nagrade Oskar, kompozitora Vangelisa, dok će kroz film snimljen na nesvakidašnji način, Više od meda, posetioci imati priliku da saznaju više o svetu pčela i uzrocima zbog kojih ova vrsta izumire širom sveta.

U prepodnevnim terminima, zbog izuzetnog interesovanja publike, biće prikazivan film iz prošlogodišnje selekcije festivala – Igraj ponovo, o posledicama koje detinjstvo otuđeno od prirode ostavlja na decu. (danubeogradu.rs)