Naslovna » Izlasci » Film » Hobit: Šmaugova pustošenja 3D, 12. decembra
Hobit: Šmaugova pustošenja 3D
Hobit: Šmaugova pustošenja 3D

Hobit: Šmaugova pustošenja 3D, 12. decembra

U beogradskim bioskopima od 12. decembra prikazivaće se Hobit: Šmaugova pustošenja 3D (The Hobbit: The Desolation of Smaug 3D)!

U drugom delu epske fantastike Pitera Džeksona uloge tumače Martin Frimen, Benedikt Kamberbeč, Ilajdža Vud, Ian MekKelan, Ričard Armitaž, Kejt Blančet, Endi Serkis, Kristofer Li, Orlando Blum.

Podsećamo, radnja trilogije Hobit Dž. R. R. Tolkina događa se 60 godina pre „Gospodara prstenova“, u Srednjoj zemlji. U nastavku avanture, Bilbo Bagins, čarobnjak Gandalf i trinaest Patuljaka koje predvodi Torin Hrastoštit, idu u davno izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor.

Hobit: Šmaugova pustošenja 3D

Družina je uspela da preživi prvo, neočekivano putovanje i sada se kreće ka Istoku. Na tom putu, u prevrtljivoj šumi Mirkvud, susrešće menjača kože – Beorna i najezdu džinovskih paukova. Pošto su pobegli iz zamki opasnih Šumskih vilovnjaka, uputili su se u Jezergrad i na kraju do Samotne planine, gde se moraju suočiti sa najvećom opasnošću ikada.

Naći će se oči u oči sa bićem strašnijim od bilo kog drugog, bićem koje neće iskušati samo njihovu hrabrost već i granice njihovog prijateljstva i svrhu samog putovanja: sa zmajem Šmaugom! (danubeogradu.rs)

 

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.