Naslovna » Izlasci » Shopping » Noć knjige, 13. decembra – popusti do 40 odsto
Noć knjige

Noć knjige, 13. decembra – popusti do 40 odsto

Regionalna manifestacija Noć knjige deveti put zaredom biće održana u petak, 13. decembra od 17.00 do 24.00 pod generalnim sponzorstvom Eurobank Srbija.

Noć knjige je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova možete kupiti po sniženim cenama. Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na naslove ostalih izdavača biće 20 odsto. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

Povodom četvrtog rođendana Knjižare Delfi SKC, Laguna organizuje izložbu karikatura i ilustracija Dušana Petričića iz knjiga Dijagnoza i Vidovite priče (Ljubivoje Ršumović, Dušan Petričić). Izložba će biti otvorena od 13. (17.00) do 25. decembra.

Noć knjige održaće se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Požarevcu i Kruševcu.

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Izdavačka kuća Laguna sa produkcijom od preko 250 objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća ne samo u zemlji već i u čitavom regionu. U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje dvadeset sedam knjižara, kao i najveća internet knjižara u regionu delfi.rs. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.