Naslovna » Izlasci » Sport » Zimski fudbalski turnir Čukarica 2014 od 8. februara

Zimski fudbalski turnir Čukarica 2014 od 8. februara

Zimski fudbalski turnir na opštini Čukarica održava se 22 godine zaredom, a ove godine biće održan od 8. februara do 9. marta.

Veliko interesovanje klubova za ovaj turnir navelo je organizatore da turnir dobije regionalni karakter, pa će na njemu učestvovati ne samo ekipe sa teritorije Čukarice već i iz Kostolca, Sremske Mitrovice, Nove Pazove, Šapca, Užica i drugih gradova

Utakmice su se tokom proteklih godina odigravale na terenima na Košutnjaku i Adi Ciganliji, da bi se ove, 2014. godine, fudbalska lopta „zavrtela“ i u Železniku na terenu Fudbalskog kluba Lokomotiva.

Organizator Zimskog fudbalskog turnira je opština Čukarica, uz pomoć FK Čukarički i Fudbalskog saveza Beograda. Ove godine promoter turnira biće Čukaričanin Stanislav Karasi, legendarni fudbaler i reprezentativac Jugoslavije, koji je igrao za Crvenu zvezdu od 1969. do 1974. godine, za koju je nastupao u istorijskom meču kada je Crvena zvezda savladala Real iz Madrida. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.