Naslovna » Izlasci » Film » Premijera španskog filma „Nesuđena mlada“
Nesuđena mlada
Nesuđena mlada

Premijera španskog filma „Nesuđena mlada“

Večeras, 14. marta od 20.30, u bioskopu Cineplexx Delta City biće održana premijera filma „Nesuđena mlada“, najgledanije španske komedije prošle godine.

Od 20.00 u holu ispred bioskopa biće održana revija venčanica, a potom će modeli u sali bioskopa bacati bidermajere u publiku, među kojima će se naći brojne poznate zvanice. Od 15. marta film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Film „Nesuđena mlada“ (Tres Bodas De Mas) režirao je Havjier Ruis Kaledra, a uloge tumače Inma Kuesta, Martin Rivas, Kuim Gutijeres, Marija Boto, Rozi de Palma i drugi.

Nesuđena mlada

Da li postoji bilo šta gore od toga da budeš pozvana na venčanje bivšeg dečka? Svakako da postoji – da budeš pozvana na takva tri venčanja za mesec dana, da ne umeš da odbiješ pozive i da je jedina osoba koja pristaje da na tim venčanjima glumi dečka tvoj novi asistent sa posla.

– Kada sam pročitao scenario beskrajno sam se zaljubio u glavnu junakinju. Ruth (Inma Kuesta) je šarmantna devojka od tridesetak godina koja izgubi kontrolu posle nekoliko pića i nije sigurna kako se zove momak pored koga se sledećeg jutra probudila… Meni zvuči kao – jednostavno savršena devojka. Baš takva odlazi na sva ta venčanja bivših „frajera“ na kojima mora da dokaže svima da nije sama i ogorčena, što je savršena situacija za komediju – kaže reditelj. (danubeogradu.rs)

 

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.