Naslovna » Izlasci » Festivali » MAD in Belgrade: I Skandinavci na Ušću
DJ Lindstrom
DJ Lindstrom

MAD in Belgrade: I Skandinavci na Ušću

Na festival MAD in Belgrade stižu i predstavnici nove scene, Skandinavci DJ Lindstrøm, kralj nordijskog nu-diska i čuveni danski trio WhoMadeWho. Oni će nastupiti prve festivalske večeri, 24. maja, na Mad Dog bini ispred Muzeja savremene umetnosti.

Nastup koji je norveški DJ Lindstrøm spremio za posetioce festivala sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim jer je sve melodije koje koristi u pesmama on sam odsvirao na pravim instrumentima!

Danski sastav WhoMadeWho takođe će nastupiti prve večeri na MAD Dog bini, a ovaj bend čuven je po svojim spektakularnim live izvođenjima! Publika od ova dva koncerta može da očekuje sjajnu muziku u odličnom live izvođenju, otkačen nastup i mnogo pozitivne energije.

Na festivalu će tokom dva dana nastupiti više od 100 izvođača, uz posebne live nastupe. Ono što MAD in Belgrade nudi posetiocima je eksplozija doživljaja i iskustava, interaktivna zabava i učestvovanje u igri koja traje 48 sati bez prestanka. Dva dana i dve noći neprekidne zabave, uz vrhunsko ozvučenje i džinovske skulpture i instalacije, učiniće MAD in Belgrade najboljom žurkom u Beogradu ove godine!

»»» Pogledajte program festivala MAD in Belgrade!

Centralna mesta okupljanja biće dve glavne bine: Mad Dog i Crazy Rabbit bina, postavljene u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu.

Osim u parku, žurka je i na vodi! Za one koji žele da deo magije prenesu na jutro i dan, žurka se širi na splavove i party brodiće, odmah nadomak glavnih festivalskih bina. Na ovim manjim scenama, biće predstavljena posebna Mad izdanja domaćih party kolektiva i njihovih gostiju iz inostranstva.

Ulaznice za dvodnevni Mad in Belgrade festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 dinara za jednodnevnu, odnosno 2.000 dinara za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

Svim gostima Beograda preporučujemo smeštaj u Apartmanima Barsa – u srcu grada, po veoma pristupačnim cenama! (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.