Naslovna » Izlasci » Izložbe » Humanitarna Lego izložba u Delta City-ju
Lego izložba

Humanitarna Lego izložba u Delta City-ju

U nedelju, 1. juna, u atrijumu Delta City-ja, biće organizovana humanitarna Lego izložba na kojoj će biti predstavljeni brojni eksponati.

Ljubitelji popularnih kockica moći će da vide razne kreacije – od „Srednje zemlje“ iz Tolkinovih serijala „Gospodar prstenova“ i „Hobit“, pomorskih piratskih bitki, preko modernih gradskih scena i železnice, do futurističkih svemirskih vozila i istraživačkih stanica.

Tokom trajanja celodnevne izložbe (od 10.00 do 22.00), posetioci će imati priliku da doniraju novac u humanitarne kutije koje će biti postavljene na izložbi, a sav prihod biće uplaćen na račun Crvenog krsta Beograda, u cilju pomoći ugroženim osobama iz poplavljenih područja širom Srbije.

Pored Lego „diorama“, biće organizovana i izložba popularnih „Transformersa“ koja će prikazati evoluciju nekih od najpopularnijih robota u protekle tri decenije.

Ali to nije sve… najmlađi posetioci Delta City-ja imaće priliku da se zabave, pokažu svoju kreativnost i sami naprave eksponate od Lego kocki, u specijalno postavljenoj igraonici. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.