Naslovna » Izlasci » Film » Komedija „Ko preživi, pričaće“ u bioskopima od 29. maja
Ko preživi, pričaće

Komedija „Ko preživi, pričaće“ u bioskopima od 29. maja

U beogradske bioskope 29. maja stiže komedija „Ko preživi, pričaće“ (A Million Ways To Die In The West).

Ako ste voleli simpatičnog i po mnogo čemu posebnog medu Teda, komediju „Ko preživi, pričaće“ bukvalno ćete obožavati, jer iza oba filma stoji fantastični i talentovani glumac i režiser Set Makfarlan.

I ovog puta – lud provod i kidanje od smeha samo u bioskopima.

Set Makfarlan je režiser, producent, ko-scenarista i tumači glavnu ulogu, Alberta, kukavičkog pastira. Pošto Albert odbije da učestvuje u obračunu, njegova prevrtljiva devojka će ga ostaviti zbog drugog. Kad misteriozna i lepa žena dojaše u grad, ona će mu pomoći da pronađe hrabrost i njih dvoje će početi da se zaljubljuju. Ali kad njen muž, ozloglašeni odmetnik dođe u potrazi za osvetom, pastir će morati da testira svoju novootkrivenu hrabrost.

Uloge tumače i Šarliz Teron, Amanda Sejfrid, Đovani Ribisi, Nil Patrik Heris, Sara Silvermen i Lajam Nison.

Za sve pripadnike jačeg pola, ali i njihove pratilje, u četvrtak, 29. maja od 20.00, biće organizovan Men’s Night u Cineplexx bioskopima (Ušće SC, Delta City i Kragujevac Plaza). Svi kupci bioskopskih ulaznica dobiće na poklon primerak magazina Playboy i Esquire.

Posetioci će moći da se fotografišu za Cineplexx poternicu, osmišljenu specijalno za ovu priliku. Fotografije će biti postavljene na Facebook stranici Cineplexx Srbija, a kandidat begunac sa najviše lajkova osvojiće karte za film po izboru. Za sve one koji nisu ljubitelji fotografisanja, pripremljena je igra bacanja potkovica. (danubeogradu.rs)