Naslovna » Izlasci » Film » Komedija „Loše komšije“ od 8. maja u bioskopima
Loše komšije

Komedija „Loše komšije“ od 8. maja u bioskopima

Film „Loše komšije“ (Neighbors) prikazivaće se u beogradskim bioskopima od 8. maja.

Simpatičnu ekipu filma predvode Set Rogen, Zek Efron i Rouz Burn.

Po svim standardima, novopečeni roditelji Mek (Rogen) i Keli Radner (Burn) žive američki san, upotpunjen preslatkom ćerkicom i lepom malom kućom u predgrađu. Uprkos tome, ovi roditelji u svojim ranim tridesetim, žele da veruju da je u njima ostalo još svežine i mladosti. Sledeća faza njihovog života biće pravi izazov jer će ljudi koji su nekad ludovali po žurkama morati da se suoče s neizbežnim ulaskom u svet odraslih.

Kada Mek i Keli saznaju da su njihove nove komšije desetak momaka iz fakultetskog bratstva Delta Psi Beta koje predvodi harizmatični Tedi Sanders (Efron), pokušaće da najbolje iskoriste situaciju u kojoj su se našli. Ali kada bratske žurke postanu sve veće i glasnije, sa obe strane ograde počinje da se javlja odbrana svojih stavova i stilova života.

Dok se komšije međusobno sabotiraju i nadmeću, jedna strana je u opasnosti da bude izbačena sa fakulteta i iz komšiluka, a druga da izgubi ono malo zdravog razuma što joj je ostalo, i tako će početi grčki rat epskih razmera između mladih i starih. (danubeogradu.rs)