Naslovna » Izlasci » Ušće SC: Grazia Shopping Night u ritmu Brazila
Grazia Shopping Night
Grazia Shopping Night

Ušće SC: Grazia Shopping Night u ritmu Brazila

U petak, 6. juna od 17.00 do ponoći, u Ušće SC biće organizovano specijalno izdanje Grazia Shopping Night za sve ljubitelje fudbala, Brazila i popusta.

Tema ove manifestacije je predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu, pa će svi oni koji se upute u Ušće SC, mesto prepoznatljivo po šopingu i dobroj zabavi, moći da uživaju u igri brazilskih plesačica, a pri tome pronađu omiljene komade domaćih i stranih brendova po sniženim cenama.

Posetioci sportskog kutka moći će besplatno da se oprobaju u najnovijoj verziji igre Fifa World Cup 2014 na Sony Play Station platformi, kao i da uživaju u igranju stonog fudbala. Za najmlađe posetioce biće organizovan i dečiji kutak, gde će se od 17.00 zabavljati kroz najrazličitije animacije: nastupe klovnova, pravljenje oblika od balona ili face paint-a u formi zastava fudbalskih reprezentacija učesnica prvenstva.

Manifestacija Grazia Shopping Night održava se već osam godina, tokom kojih je dala poseban pečat i značaj turističkom napretku grada. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.