Naslovna » Izlasci » Za studente, učenike i profesore – Mac 10% povoljnije!
Mac računari
Mac računari

Za studente, učenike i profesore – Mac 10% povoljnije!

Za studente, učenike starije od 17 godina i prosvetne radnike ponuđen je popust od 10% na Mac i MacBook računare (osim na Mac Pro, Mac mini računare i računarske konfiguracije sastavljene prema porudžbini korisnika) u okviru kampanje povodom kraja školske godine.

Kampanja traje do kraja juna, a popust je moguće ostvariti u iLike i iStyle Apple Premium Reseller prodavnicama koje se nalaze u tržnim centrima Delta City i Ušće.

Svi studenti popust mogu da ostvare donošenjem indeksa na uvid prodavcima, dok prosvetni radnici pravo na popust realizuju donošenjem nekog od dokumenata koji pokazuje njihovo angažovanje u prosveti. Na popust od 10% u kampanji imaju pravo i svi kupci koji se na bilo koji način bave edukativnim radom, uz uslov da to mogu i da dokažu.

O MacBook Air računarima

MacBook Air računari predstavljaju najlakše, najtanje i najatraktivnije notebook računare na svetu. Aktuelna generacija ovih mobilnih računara donosi do 30% bolje grafičke i radne performanse u odnosu na prethodnu, kao i daleko izdržljiviju bateriju i značajno bolju konektivnost.

O MacBook Pro računarima

MacBook Pro računari već duži niz godina važe za jedne od najboljih notebook-ova na tržištu, a u svom poslednjem izdanju sa moćnim Retina ekranima nude mogućnosti kakve nema nijedan drugi mobilni računar. Idealni su za zahtevnije korisnike, kao i za sve koji traže brze i pouzdane prenosive računere.

O iMac računarima

Apple iMac računare preporučuje svima koji vole All-in-One koncept desktop mašina, kao i korisnicima kojima trebaju vrhunske radne karakteristike. Za njihovu primenu nema ograničenja, a vole ih podjednako i kućni i poslovni korisnici. Najčešći su izbor velikih edukativnih centara, kao i modernih škola.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.