Naslovna » Izlasci » Film » „Avioni 2“ u bioskopima od 17. jula
Avioni 2: Hrabri vatrogasci

„Avioni 2“ u bioskopima od 17. jula

Animirani i sinhronizovani 3D film „Avioni 2 – Hrabri vatrogasci“ (Planes: Fire & Rescue) prikazivaće se u bioskopima od 17. jula.

Nova komedija, avantura o drugim šansama, sinhronizovana je u režiji Miloša Paunovića; glasove crtanim likovima pozajmili su Milan Antonić, Miki Krstović, Milan Čučilović, Isidora Minić, Dušica Novaković, Jelena Gavrilović, Aleksandar Sreković- Kubura..

Dinamična ekipa elitnih aviona za gašenje požara posvećena je zaštiti istorijskog nacionalnog parka Piston Pik od šumskih požara. Kad svetski poznat avio-
trkač Dasti sazna da mu je motor oštećen i da više nikad neće moći da učestvuje u trkama, moraće da promeni zanimanje i otisnuće se u svet vazduhoplovnih vatrogasaca.

Dasti će se pridružiti vatrogasnom veteranu, helikopteru Bati Čuvaru i njegovom hrabrom timu, u koji spadaju: vatreni protivpožarni avion Diper, teretni helikopter Vetroslav, bivši vojni transporter Taksić i živahna družina hrabrih kvadova poznata kao Dim ekipa. Ovaj neustrašivi tim će se zajedno boriti protiv ogromnog šumskog požara i Dasti će naučiti šta je potrebno da se postane pravi heroj. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.