Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Barutana: Ital, Ultravoice i Kišobran
Ital
Ital

Barutana: Ital, Ultravoice i Kišobran

Odlična trens žurka očekuje posetioce kluba Barutana ovog petka, 18. jula, kada će za DJ pultom nastupiti DJ-evi i producenti Ital i Ultravoice! Dan kasnije – u subotu, 19. jula, beogradski party kolektiv Kišobran predstaviće melodični DJ set, koji vešto kombinuje elektro-pop i rok motive.

Čileanski producent i DJ psytrance žanra, Ital, u muzičkom svetu je već više od 14 godina. Zanimljivo je da je karijeru započeo kao gitarista eksperimentišući kroz razne vidove populane muzike sve dok nije došao do trensa, koji je od tada njegov izbor. Vlasnik je i prve čileanske psytrance etikete „Antu Records“.

Njegov kolega iz Izraela – Avi Levi poznatiji kao Ultravoice, pridružiće mu se za DJ pultom Barutane iste večeri, a ovaj momak već deset godina vlada trens scenama širom sveta. Žurka je zakazana za petak, 18. jul od 23.00, a ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 500 dinara.

Samo dan kasnije, u subotu 19. jula od 23.00, ekipa kolektiva Kišobran vraća se u Barutanu! Njihove plejliste prepune su svežih hitova i zlatnih klasika, uz uslov da se pleše, skače i dobro provodi, a ako volite Arcade Fire, Daft Punk, Radiohead ili Crystal Castles – znajte da su njihove pesme obavezno štivo Kišobran set-liste. Karte po ceni od 200 dinara mogu se kupiti na ulazu u Barutanu na veče događaja.

Sledeći vikend u Barutani biće podjednako uzbudljiv! Već u petak, 25. jula, desiće se repiza najveće drum’n’bass žurke ovog leta. Veče pod nazivom „Drum&Bass All Stars“ doneće nastupe najboljih domaćih d’n’b didžejeva pa će se tako za DJ pultom Barutane pojaviti Codex, Level, Delikt, Džonidža, Euphorics i mnogi drugi. Subota, 26. jul, rezervisana je za poslednju „Lovefest 2014“ promo žurku ove godine. Muziku će puštati Boža Podunavac Noise Destruction, John Jogurt, Kristijan Molnar, Calavera & Manya i Nikola Vemić, a posetioci će imati priliku da osvoje vredne nagrade.

Info: 063/329-519. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.