Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija“
Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija

Premijera filma „Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija“

U četvrtak, 28. avgusta od 20.00, u bioskopu Roda Cineplexx biće održana beogradska premijera filma „Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija“.

Premijeri će prisustvovati i ekipa filma čija će glavna zvezda, Milan Mumin sa ostalim članovima benda, posle projekcije, održati specijalan unplugged koncert u novootvorenom kafe-restoranu „Baštino“.

„Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija“ je film o jednoj od najvećih srpskih rock’n’roll zvezda, Milanu Muminu, frontmenu benda Love Hunters, koji je otišao u Njujork sa ciljem da snimi album u Americi. Kako bi ostvario svoj cilj, vozio je taksi, a u isto vreme bio u potrazi za basistom. U njegovom životu pojavljuje se sjajan ženski basista, devojka koja je za Milana bila više od samo koleginice iz benda. Tek što su počele probe konačno okupljenog benda, u Njujork dolazi Muminova dugogodišnja devojka iz Srbije koja za njih dvoje ima potpuno drugačije planove…

Muminov smisao za humor, njegova istrajnost da uspe, doživljaji iz taksija, galerija različitih likova, ulice Njujorka – samo su neke od stvari koje će oduševiti publiku tokom filma.

Film je autorski debi braće Bale, Nemanje i Branislava, rodom iz Novog Sada, koji već dugi niz godina žive i rade u Njurjorku. Braća Bale su otišli na školovanje u Ameriku kao stipendisti i obojica završili postdiplomske studije iz filma na čuvenom univerzitetu Kolumbija. Branislav i Nemanja su zajednički napisali scenario i režirali film.

Nemanja, kome je prva ljubav bila muzika i oduvek je hteo da napravi mjuzikl, kaže kako je došao na ideju o snimanju filma posle snimanja Muminovog spota „The Sign Is Back Again“. Branislav ističe da je oduvek želeo da napravi film o Njujorku kroz priču jednog od „običnih“ žitelja.

Posle beogradske premijere, film će se prikazivati u bioskopima u Beogradu, Srbiji ali i u regionu.

Žanr: Muzički film (SAD, 2013)
Trajanje: 86 min.
Režija i scenario: Nemanja Bala, Branislav Bala
Uloge: Milan Mumin, Jelena Stupljanin, Eleanore Hutchins, Michael DeNola, Annika Peterson, Rosina Fernhoff, Chase Coleman, David Ilku, Martin Ewens, Adrianne Frost, Bob Marlowe, Luther Isler, Aziza Stamper, Renne Gjoni, Alexa Grbac, Robert Green…

Novo u Beogradu – „Baštino“

Beograd će iste večeri dobiti i novi kafe-restoran „Baštino“ smešten u srcu Banovog Brda, u okviru bioskopa Roda Cineplex, u Požeškoj ulici. Ušuškan među lipama, a u kedrovoj senci, sa duhom Mediterana i italijanske pjace, kuhinja „Baština“ nudi neodoljive ukuse koje je osmislio predsednik udruženja Master Chef Srbija i nosilac Počasne lente I stepena – Konstantin Katafaj.

Restoran kakav do sada nije viđen u Beogradu, na čijem su upečatljivom dizajnu radili poznati filmski scenografi, biće utočište pravih filmofila i gurmana. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.