Naslovna » Turizam » Hotel Jugoslavija: Svečano otvaranje renoviranog dela
Hotel Jugoslavija
Hotel Jugoslavija

Hotel Jugoslavija: Svečano otvaranje renoviranog dela

Jedan od simbola Beograda koga se s nostalgijom sećamo, Hotel Jugoslavija, danas ide u korak sa savremenim svetom.

Deo hotela je renovran i spreman da ponudi najrazličitije usluge. Svečana sala hotela Jugoslavija, oštećena tokom NATO bombardovanja 1999. godine, potpuno je renovirana i osposobljena za organizaciju najekskluzivnijih događaja. Swarovski lusteri koji je krase, kreirani specijalno za hotel još daleke 1969. godine, potpuno su restaurirani, uključujući i najveći kristalni luster na planeti koji se nalazi u holu ispred Svečane sale.

U ovom hotelu, tokom njegove uzbudljive istorije, boravili su brojni državnici i poznate ličnosti kao što su Ričard Nikson, Džimi Karter, kraljica Elizabeta II, Vili Brant, Tina Tarner, Nil Armstrong, Baz Oldrin i mnogi drugi.

Sala, veličine 800 kvadrata i visine 12 metara, celim jednim zidom je okrenuta ka Dunavu i ima najlepši pogled sa zemunske strane na ušće Save i Dunava i Kalemegdansku tvrđavu. U sklopu hotela se nalaze i manje sale za sastanke i nekoliko restorana.

To je i razlog zbog kojeg se uprava hotela odlučila da predstavi renovirani deo hotela Jugoslavija široj javnosti, na eksluzivnom događaju 29. septembra od 20.00 u impresivnoj Svečanoj sali. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.