Naslovna » Izlasci » Festivali » Ušće SC: Dog Fest, 27. i 28. septembra
Dog Fest
Dog Fest

Ušće SC: Dog Fest, 27. i 28. septembra

Prvi beogradski sajam opreme, hrane i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce Dog Fest biće održan za vikend, 27. i 28. septembra od 12.00 do 20.00, na platou ispred Ušće Shopping Centra.

Dog Fest započeće humanitarnom revijom napuštenih pasa, u kojoj će im društvo praviti poznati glumci, pevači, novinari i TV lica. Na Sajmu će svoje štandove imati i organizacije za brigu o životinjama koje će prikupljati donacije u vidu novčanih priloga, hrane, ogrlica, preparata protiv buva i krpelja.

Na Sajmu koji zajednički organizuju Magazin Pas i Ušće SC, a u okviru kampanje „Ušće: Sezona osmeha“, učestvovaće najveći domaći uvoznici, distributeri i prodavci hrane za kućne ljubimce. Prvi put u Srbiji na jednom mestu naći će se proizvodi najvećih svetskih proizvođača i domaćih brendova hrane za pse kao i preduzeća koja ih uvoze i distribuiraju.

Svoje štandove imaće i renomirani kozmetičari za pse, vlasnici frizerskih salona i proizvođači opreme i aksesoara na kućne ljubimce.

Posetioce očekuju posebni sajamski popusti, nagradne igre, revije pasa, demonstracije pravilnog održavanja dlake i kože pasa, kao i saveti trenera i veterinara. (danubeogradu.rs)