Naslovna » Izlasci » Film » Film: Triler „Pre nego što zaspim“
Pre nego što zaspim
Pre nego Å¡to zaspim

Film: Triler „Pre nego što zaspim“

U domaćim bioskopima prikazuje se psihološki triler „Pre nego što zaspim“ (Before I Go to Sleep).

Film je snimljen po romanu Britanca Stivena Votsona koji je prodat u četiri miliona primeraka širom sveta. Spisateljica Kristina Lukas je u svojim dvadesetim doživela nesreću posle koje nije u stanju da stvara i čuva sećanja duže od dvadeset četiri sata.

Zarobljena u bezizlaznoj situaciji u kojoj se svakoga dana budi verujući da je još mlada, neudata i da je pred njom čitav život, Kristina svakog jutra shvata da je sredovečna, udata žena, da je život gotovo prošao, a da ona o tome nema nikakve uspomene.

Trudeći se da bolje razume i prihvati život bez pamćenja, Kristina počinje da vodi tajni dnevnik kako bi bar deo svojih sećanja otrgla od zaborava, ali će je sve to povesti opasnom stazom spoznaje sa zapanjujućim posledicama kako po nju tako i po sve one koje voli. Pred Kristinom se postavlja nemoguća dilema: da li je nekada naprosto bolje prepustiti se zaboravu? (danubeogradu.rs)

Trajanje: 92 minuta. Država proizvodnje: VB. Godina snimanja: 2014. Režija: Rowan Joffe. Uloge: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong, Anne-Marie Duff. IMDb ocena (na dan objavljivanja teksta): 6,3.

http://youtu.be/5h4O5hDNils

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.