Naslovna » Turizam » Hoteli u Beogradu » Hotel Putujući glumac
Putujući glumac
Putujući glumac

Hotel Putujući glumac

Ponuda turističkog kompleksa Putujući glumac objedinjuje izuzetnu lokaciju u boemskoj četvrti Skadarlija, unikatan smeštajni i boravišni prostor i ponudu tura i krstarenja luksuznom rečnom jahtom.

Dovoljno je reći Skadarlija. Prostor u najužem centru grada u kom su se družili beogradski umetnici, pisci, glumci, u kafanama i letnjim baštama na kaldrmi, uz muziku i vino.

Pansion poseduje devet komfornih soba i jedan lux apartman. Prostor je savremeno opremljen, a gostima su na raspolaganju kablovska televizija, telefon, klima uređaj, mini bar.

Restoran u sastavu kompleksa nudi najbolje specijalitete srpske i italijanske kuhinje, uz veliki izbor probranih pića i muziku orkestra u večernjim satima. Kapacitet u zatvorenom prostoru je 55 mesta, a prostrana bašta može da primi čak 170 gostiju.

Vinski bar „Antik“, sa izuzetnim dizajnom enterijera i kapacitetom od 35 mesta u unutrašnjosti i 100 mesta u bašti, mesto je za uživanje u vinima, među kojima su i ona proizvedena u vinogradima Putujućeg glumca. Oba prostora su idealna mesta za sve vrste privatnih i poslovnih prijema, sastanaka i svečanosti.

Jahta „Amon“, dužine 17 metara, sa dve palube, ima kapacitet od 25 gostiju na otvorenom delu i 10-15 mesta u unutrašnjosti. Iznajmljivanje jahte sa posadom može biti po satu, ali i višednevno, uz mogućnost ugostiteljske usluge.

Web: www.travellingactor.rs
Adresa: Gospodar Jevremova 65
Telefon: +381 11 723 41 56
E-mail: actor@sezampro.rs

Uređuje: Katarina Vidaković

2 komentari

  1. odlican restoran.veliki izbor dobrih jela.super atmosfera…
    preporucujem

  2. Sve preporuke! Mesto je odlicno! Prostrana basta, prijatan ambijent, dobra klopa i vrhunska usluga!