Naslovna » Izlasci » Shopping » Za prezentacije iz snova – Epson EB-W28
Epson EB-W28
Epson EB-W28

Za prezentacije iz snova – Epson EB-W28

Kompanija Epson je napravila korak više u svetu projektora, u smislu poboljšanja konektivnosti pa je tako novi EB-W28 projektor opremila QR kodom.

Ovaj kod omogućava lako povezivanje projektora sa najrazličitijim mobilnim gedžetima kako žično, tako i bežično (opciono). U biti EB-W28 predstavlja jedan snažan prezentacioni projektor odličnih radnih karakteritika i pristojne cene koji se brzo i lako može povezati sa najrazličitijim uređajima.

U fizičkom pogledu EB-W28 se ne razlikuje previše od ostalih EB projektora – kompaktnog je izgleda i male težine i što je jako važno lako se montira na sve vrste zidnih i desktop nosača. U radu se jako malo greje, a daje sliku odličnog kvaliteta u svim podržanim radnim rezolucijama (maksimalna 1280×800 piksela).Promo

Njegovu osnovu čini 3LCD tehnologija koja pored toga što donosi vrhunski kvalitet prkaza sadržaja značajno utiče i na smanjenje potrošnje energije pa za ovaj model možem reći i da je Eko frendli nastrojen. Reprodukcija boja dovedena je do savršenstva dok je detaljnost na visokom nivou pa prezentacije projektovane preko ovog projektora izgledaju jasno i oštro. Preko EB-W28 projektora je moguće projektovati i video sadržaje, ali je rezultat nešto lošiji u odnosu na usko specijalizovana rešenja za tu namenu.

Epson i za slobodu kretanja

Kao što smo napomenuli povezivost je jedna od ključnih prednosti EB-W28 projektora. Pomenuti QR kod je dodatna opcija koja unapređuje izbor, fleksibilnost i jednostavnost povezivanja EB-W28 projektora dajući vlasniku maksimalnu slobodu kretanja pogotovo u situciji kada je u isti ugrađen opcioni Wireless modul – tada je komunikacija sa pametnim telefonima i tablet uređajima na najvišem mogućem nivou.

Zapravo, (a kao što smo već istakli) sa njim je moguće ovaj projektor upariti sa najrazličitijim gedžetima bez obzira na to koju platformu koriste. Ovakvim potezom Epson je stavio do znanja konkurenciji da je spreman da ide korak napred i kupcima ponudi što fleksibilnija rešenja za povezivanje. O tome najbolje govori i činjenica da HDMI izlaz kod ovog projektora ima podršku za MHL što obezbeđuje još bolju konektivnost sa pametnim uređajima preko kabla.

Za kraj priče o ovom fantastičnom projektoru ostaje još da kažemo kako se isti u paketu isporučuje sa Network Projection opcijom – za deljenje prilagođenih podešavanja na više povezanih projektora i Multi-PC Projection softverom koji dozvoljava moderatoru da kontroliše do 50 delilaca sadržaja – fantastično, zar ne?!

Lepu priču o EB-W28 projektoru upotpunjuje i činjenica da ga na tržištu prati sasvim korektna cena zbog čega od nas dobija preporuku više.

Cena (sa PDV-om): 71.399 RSD.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.