Naslovna » Izlasci » Film » Film: „Džon Vik“ u bioskopima
Džon Vik
Džon Vik

Film: „Džon Vik“ u bioskopima

Triler „Džon Vik“ (John Wick) od ove nedelje prikazuje se u beogradskim bioskopima.

Kad plaćenog ubicu u penziji brutalni ruski mafijaš natera da se vrati u akciju, on se nemilosrdno upusti u lov svojih protivnika. Njegova nepopustljivost je legendarna u svetu podzemlja

„Džon Vik“ je priči o osveti i iskupljenju.

Posle iznenadne smrti voljene žene, Džon Vik (Kijanu Rivs) dobija poslednji poklon od nje – štene bigla Dejzi i poruku u kojoj ga moli da ne zaboravi kako je to voleti. Džonova žalost biva prekinuta kada njegov Boss Mustang iz 1969. privuče pažnju sadističkog kriminalca Džozefa Tarasova (Alfi Alen).

Država proizvodnje: SAD. Godina snimanja: 2014. Žanr: akcija, triler. Glumci: Keanu Reeves, Willem Dafoe, Adrianne Palicki, Bridget Moynahan. Režija: David Leitch, Chad Stahelski

Kad Džon odbije da mu proda auto, Džozef i njegovi pomoćnici mu provaljuju u kuću, kradu auto, prebijaju ga do nesvesti i ubijaju Dejzi, ali nisu svesni da su upravo probudili jednog od najbrutalnijih ubica ikad viđenog u svetu podzemlja.

Džonova potraga za ukradenim autom odvlači ga u delove Njujorka koje turisti nikada neće videti, podzemni svet kriminala kojim je Džon Vik jednom vladao. Džon uskoro saznaje da traži sina Viga Tarasova (Majkl Nikvist), okrutnog ruskog šefa i svog bivšeg partnera koji mu ucenjuje glavu u nadi da će da spasi svoje dete.

Kako bi preživio Džon opet postaje nemilosrdni ubica i upušta se u borbu s Vigom i njegovim vojnicima u kojoj možda niko neće preživeti. (danubeogradu.rs)

http://youtu.be/Q4_5kskSAZA

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.