Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: Marcus Worgull u klubu Dot
Marcus Worgull u klubu Dot
Marcus Worgull u klubu Dot

Nova godina 2015: Marcus Worgull u klubu Dot

U novogodišnjoj noći iz Berlina u klub Dot stiže jedini i neponovljivi Marcus Worgul, kao specijalni gost.

Prvih 50 ulaznica za ovaj događaj od danas je u prodaji po promotivnoj ceni od 900 RSD na svim prodajnim mestima Eventima. Cena u redovnoj prodaji iznosiće 1.200 RSD. U ponudi je i specijalna ulaznica po ceni od 3.000 RSD koja donosi i sedam konzumacija pića po želji.

Marcus Worgull nije jedan od onih DJ-eva čijij su roditelji bili pasionirani kolekcionari ploča, niti je bio jedan od onih klinaca koji se penju na stolicu da bi privukli pažnju. Umesto toga – ovaj momak je morao puno da istražuje i radi na sebi, kako bi danas bio tu gde jeste. Od hip-hop i rege ploča, koje je uglavnom kupovao od novca za užinu, preko prvih žurki na koje se ušunjao da bi slušao velikane poput Gillesa Petersona – Worgull je uvek pokazivao ogromno interesovanje za klupsku muzičku kulturu.

Prva rezidentura u „U-Club“-u i razni trikovi DJ zanata koje je naučio – učinili su da house muzika postane glavna opsesija ovog momka. Danas, Worgull je umetnik na jednoj od najznačanijnijih etiketa – „Innervisions“, na kojoj mu društvo prave ostali velikani, kao što su Dixon i Ame, a ovaj momak je redovan na lajnapovima poznatih berlinskih klubova poput Berghajna i njegovog Panorama Bar-a.

Marcus u Beograd stiže na poziv kolege Kristijana Molnara, urednika i voditelja radijske emisije „Christallisation“, koji će biti DJ podrška i rezident DJ na ovoj nesvakidašnjoj novogodišnoj žurci u klubu Dot.

Dot – repriza i druge žurke

Već 1. januara nove godine, na programu je repriza u klubu Dot uz Marka Nastića i Marka Milosavljevića; 2. januara na programu su Virus i Harry Juda – a samo dan kasnije, u subotu 3. januara, biće održan prvi r’n’b i hiphop spektakl „Vatra“ u novoj godini.

Klub Dot radi i ove nedelje! U četvrtak, 25. decembra na programu je prava latinoamerička novela, gde će posetioci imati jedinstvenu priliku da u ulozi meksičkih gringosa vide svoje omiljene gradske disk džokeje. U petak, 26. decembra, biće organizovana Smoking Beats žurka – a subota, 27. decembar, donosi nastupe Marka Milosavljevića i Dejana Milićevića. (danubeogradu.rs)