Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015 u KC Drugstore
Nova godina 2015 u KC Drugstore
Nova godina 2015 u KC Drugstore

Nova godina 2015 u KC Drugstore

Beogradski andergraund klub, KC Drugstore, okupio je najeminentnija imena elektronske alternativne svetske i domaće scene, koja će se na dva stejdža smenjivati 31. decembra, na dočeku Nove godine.

Sve poklonike prave tehno kulture na 1.000 kvadratnih metara očekuje „parče“ berlinskih žurki u Beogradu. Hedlajneri su Ancient Methods upravo iz Berlina koji će biti za gramofonima u „velikom klubu“.

Za to vreme u „malom klubu“ muziku će puštati Svenghalisghost iz Čikaga. Domaću podršku pružiće naš Miloš Pavlović koji kao Regen već godinama okuplja najprobirljiviju ekipu upravo u berlinskim klubovima. Potom rezident Filip Xavi, te MKDSL, 33.10.3402, Vitanov, Mimi i Labud iz Hrvatske i Andreasa HZ iz Makedonije.

Kulturni centar Drugstore se od ove godine nalazi na novoj lokaciji, namerno izmešten iz popularnih mejnstrim okupljališta i distrikta u gradu, jedini klub u industrijskoj zoni kod Pančevačkog mosta, koji je i ove sezone dokazao je zašto se nalazi na listi svetskih andergraund mesta.

U skladu sa tim, u velikoj sobi kluba će biti prava tvrda tehno žurka uz Ancient Methods. Sa njima, gramofone će deliti Regen, Filip Xavi, MKDSL i Andreas HZ iz Makedonije.

Za one koji više haus, ali onaj pravi čikaški, u maloj sobi je „Svengalisghost“. Podrška su 33.10.3402, Mimi, Labud i Vitanov.

Karte će biti u pretprodaji u Bivšem baru. Prvih 100 karata po ceni od 1.000 RSD, do 30. decembra cena karte će iznositi 1.500, a na ulazu u klub će biti 1.700 RSD.

Novogodišnja proslava u klubu Drug§tore će se paralelno i istim intenzitetom odvijati u malom i velikom klubu na ukupno 1000 kvadratnih metara.

Više informacija saznajte OVDE. Adresa je Bulevar despota Stefana 115 – Poenkareova (okretnica autobusa: 33, 37, 48, 58). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.