Naslovna » Izlasci » Nova godina 2015 » Nova godina 2015: Zemlja gruva u klubu Fest
Zemlja gruva
Zemlja gruva

Nova godina 2015: Zemlja gruva u klubu Fest

Zemlja gruva Novu godinu proslavlja u svom omiljenom klubu Fest u Zemunu, gde su održani neki od naših najboljih koncerata.

Klub „Fest“ je poznat kao kultno mesto sa neverovatnom energijom u kom su tokom dve decenije gostovale lokalne legende ali i svetski poznati muzičari.

Pod parolom „Jedna je nova godina“, Zemlja gruva dočekuje Novu 2015 godinu u krugu prijatelja jer, kako kažu članovi benda, „dobra žurka je tamo gde su dobri drugari“.

Žurka počinje sa TLZP (Tvoja lista zvuči poznato) koju je pripremila Zoe Kida sa ostalim članovima benda.

I koncert i žurka do zore

Posle ponoći pretpremijerno će bend izvesti novogodišnji specijal, pesme sa novog albuma koji će biti objavljen sledeće godine. Kao iznenađenje, uz Zemlju gruva pojaviće se nove zvezde Gruvlend etikete.

Posle koncerta Zemlje Gruvabiće nastavljena žurka do jutra uz vrelinu Jamajke i Couple up ekipu. Couple up trenutno slovi za najatraktivnije žurke u Beogradu karipske i moderne afričke muzike.

U Festu će se po prvi put predstaviti članovi ove organizacije: DJ Shone Alcapone, jamajčanski pevač Tommy T i plesna grupa Ginjah gyals. Karte mogu da se kupe u klubu Fest, SC „Pinki“ Zemunu. (danubeogradu.rs)