Naslovna » Izlasci » Film » Večeras premijera filma „Grad heroja“
Grad heroja

Večeras premijera filma „Grad heroja“

Danas, 21. decembra od 18.00, premijerno će biti prikazan film „Grad heroja“ (Big Hero 6).

Premijera sinhronizovanog animiranog filma „Grad heroja“ biće održana u bioskopu Cineplexx Delta City. Mališani će na ulazu u salu dobiti „uradi sam“ papirne ukrase za jelku sa glavnim junacima iz filma.

Premijeri će prisustvovati i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji (Vasilije Prvulović. Vladislav Mihailović, Petar Strugar, Nebojša Ljubišić, Nikola Rakočević, Vesna Stanković, Nikola Bulatović, Vanja Đukelić, kao i reditelj sinhronizacije Miloš Paunović).

Iz Volt Dizni studija za animaciju i tima koji stoji iza filmova „Zaleđeno kraljevstvo“ i „Razbijač Ralf“, stiže „Grad heroja“, akciona komedija o specijalnoj vezi između Bejmaksa, ogromnog robota na naduvavanje i čuda od deteta, Hira Hamade.

Grad heroja… haj-tek heroja

Kad užasan događaj pogodi grad San Fransokio i smesti Hira usred opasnosti, on će potražiti pomoć od Bejmaksa i njegovih bliskih prijatelja: zavisnice od adrenalina Go Go, čistunca Vasabija, genija za hemiju, Hani Lemon i ljubitelja stripova Freda. Odlučan u tome da razotkrije misteriju, Hiro će preobratiti svoje prijatelje u ekipu haj-tek heroja.

Inspirisan Marvelovim istoimenim stripom i ispunjen emocijama i humorom koji se očekuje od studija Volt Dizni, animirani film „Grad heroja“ stiže na redovne repertoare naših bioskopa 25. decembra.

Film je sinhronizovan i dostupan u 3D i 2D tehnici. A za malo starije heroje, obezbeđena je i titlovana verzija filma, koja će se prikazivati u odabranim bioskopima. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.