Naslovna » Izlasci » Sport » Počinje Zimski fudbalski turnir Čukarica 2015
Počinje Zimski fudbalski turnir Čukarica 2015
Počinje Zimski fudbalski turnir Čukarica 2015

Počinje Zimski fudbalski turnir Čukarica 2015

Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir Čukarica 2015 biće otvoren utakmicom Baćevac“ – Crvena zvezda (Mali Mokri Lug), koja će se igrati u subotu, 7. februara od 11.00, na stadionu FK Lokomotiva.

U opštini Čukarica danas su izvučeni parovi koji će se na turniru takmičiti do sredine marta.

Ove godine na turniru učestvuje šesnaest klubova: FK Baćevac, Borac (Ostružnica), Žarkovo, Železnik, Komgrap, Lokomotiva, Policajac, Rušanj, Brajkovac, Sparta, Sremčica, Čukarički, Šećeranac Ada, Grafičar, GSP Polet, Crvena zvezda (Mali Mokri Lug).

Od četvrtfinala pridružiće im se ekipe fudbalskih klubova Rudar iz Kostolca, IMR iz Rakovice, Železničar iz Lajkovca i Cement iz Beočina.

Promoter ovogodišnjeg turnira je Slobodan Santrač, naš legendarni fudbaler i trener, a predsednik organizacionog odbora turnira Srđan Kolarić, predsednik opštine Čukarica. On je istakao da opština Čukarica dosta ulaže u razvoj sporta, a da je fudbal jedan od sportova koji se na ovoj opštini posebno neguje, o čemu svedoči i već tradicionalni Zimski turnir.

Sve utakmice do polufinala igraće se na stadionu FK Lokomotiva (sa veštačkom travom), dok će se polufinale i finale igrati na stadionu (sa veštačkom travom ) FK Čukarički. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.