Naslovna » Izlasci » Festivali » Dani Italije 2015 u Delta City-ju
Dani Italije
Dani Italije

Dani Italije 2015 u Delta City-ju

Ljubitelji italijanske mode, muzike i kulture, imaće priliku da uživaju u tradicionalnoj manifestaciji Dani Italije, koja će biti održana ovog vikenda, u subotu i nedelju, 28. i 29. marta, u Delta City-ju.

U atrijumu šoping-mola biće predstavljen čuveni brend italijanskih motorcikala, Motto Guzzi, a posetioci će moći da pogledaju i slikaju se sa čuvenim modelom Nuovo Falcone Militare 1970, koji je muzejski primerak, ali i model iz čuvene Titove pratnje JNA.

Čast da otvori tradicionalnu manifestaciju, u subotu, od 12.00 do 13.30, imaće poznata italijanska pevačica Kristina per Marche koja će izvesti čuvene italijanske evergrin hitove.

Najmlađi će na početku drugog dana, u nedelju, u isto vreme, uživati u zabavnoj predstavi „To je moja muzika“ – glumci kroz muziku i skeceve animiraju decu i podstiču ih na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i šta sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju, a sve u duhu Italije, njene muzike, kulture i tradicije.

Posebno lepa vest za kupoholičare biće popusti na aktuelne modne kolekcije italijanskih brendova, do čak 30%, a Benetton, Yamamay, Geox, Carpisa, Concept, Barbolini i Via spiga su samo neki od brendova koji za sve posetioce manifestacije obezbedili odlične popuste.

U toku oba dana manifestacije Dani Italije posetioci će imati priliku da se oprobaju u zabavnoj aktivaciji koja će prvi put biti organizovana u Srbiji, Just dance – uz pomoć audio i video efekata, ali i plesnih instruktora, zainteresovani će imati priliku da nauče poznate plesne koreografije i zaigraju kao prave zvezde. Takođe, posetiteljke koje budu želele dodatno da se zabave imaće priliku da šutiraju penale na gol, a one najspretnije očekuju i vredne nagrade.

Zabavni program oba dana manifestacije obeležiće i odlična muzika i popularni italo-disko. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.