Naslovna » Izlasci » Festivali » FONklame 2015 – festival marketinga
FONklame - festival marketinga
FONklame - festival marketinga

FONklame 2015 – festival marketinga

Od 19. do 23. marta u sali 1 bioskopa Cineplexx Ušće SC biće organizovan festival marketing FONklame 2015.

Osmi put zaredom FON-ov centar za razvoj karijere predstaviće publici najzanimljivije reklame ali i stand up komediju. Zainteresovani će rešavati studije slučaja, čuti predavanja stručnjaka o internet marketingu i biti u prilici da osvoje vredne nagrade.

Festival FONklame je humanitarnog karaktera i sav prihod od donacija i prodatih karata namenjen je humanitarnoj organizaciji „Budi human“.

Nova energija

Predavači će predstaviti najnovije trendove u internet marketingu. To su: Dragana Đermanović – preduzetnica, direktorka, blogerka i internet strateškinja u BPG Digital; Željko Bošnjak – Head of Social u Ellecta Digital; Zoran Torbica – Internet entrepreneur u e-Way d.o.o; Milan Maglov – marketing stručnjak i urednik internet stranice Dnevna doza kreativnosti; Ivan Minić – bloger i internet ličnost.

Prijave za edukativni deo su otvorene do 17, a predavanja će se održati 21. marta.

Rešavanje studija slučaja obezbeđuju agencija Communis i organizacioni tim konferencije Nova energija. Najbolji timovi će osvojiti stručnu praksu. Prijave su otvorene do 16. marta, a mentorski rad će se realizovati 20. marta.

Centar za razvoj karijere već jedanaestu godinu u sklopu Fakulteta organizacionih nauka radi na profesionalnom usavršavanju studenata. Ova studentska organizacija kroz realizaciju svojih projekata omogućava studentima fakulteta Beogradskog univerziteta da razvijaju veštine koje su visoko cenjene na današnjem tržištu rada.

Za više informacija posetite sajt fonovcentar.rs, gde ćete naći i formulare za prijavu. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.