Naslovna » BG svaštara » Promocije » Motogrini – elektro skuteri

Motogrini – elektro skuteri

Kompanija Motogrini Gruppo je prva na tržištu Srbije, za 9. Međunarodni sajam motocikala ove godine pripremila premijernu selekciju najboljeg programa elektro skutera za ovo tržište.

Da li u ovom vremenu u kome se svakodnevno čita horoskop sa nadom za lepim predviđanjima i u automobile sipa jestivo ulje, možemo da pričamo o svetskim tehnologijama i o nečemu što nam direktno čuva kućni budžet? A nije nikakva marketinška fora. Možemo.

Prevoz na struju. Skuterom. 0 litara na 100 km

Motogrini ponuda će biti bazirana za tri tržišna segmenta: transportni program MotoGrini Email, namenjen službama koje se bave door-to-door dostavom, lifestyle program MotoGrini Emotion, i poseban MotoGrini Econ koncept program.Promo

Sva vozila su sa adekvatnim sertifikatima i homologacijama, odlikuje skoro potpuno bešuman elektro motor, odlična autonomija za korišćenje u gradu, zanemarljivo malo održavanje i neuporedivo iskustvo u vožnji. Sve modele pokreću baterije koje se pune na običnoj gradskoj mreži.

Zašto i u ovakvim vremenima ne razmišljati razborito i odlučiti se za vožnju na struju? Više od 10 km za jedan dinar. Motogrini.

2 komentari

  1. Gleadao sam ih na 52. Sajmu automobila u Bg-u,odlicna kombinacija ulozeno-dobijeno. Veoma lepo dizajnirani skuteri,kvaliteni materijali,skoro dzabe voznja… Jednom se registruje kao moped od 49ccm. Baterija se puni 500 puta,azatim se salje u servis i nastavlja da se koristi. Maksimalna brzina od 45 km/h je sasvim dovoljna za gradske uslove,prevoz od kuce do posla i voznju sa uzivanjem posle posle… 🙂 Cena je interesantna-gledao sam model „life style’,na sajmu je kostao 1109 evra uz mogucnost kreditnog placanja. Veoma interesantna ponuda…

  2. Elektro skuteri kao i druga vozila na baterijski pogon potrebno je sto pre da zazivi i u nasoj Srbiji. Pogotovu sto smo uspesno resili punjenje baterija od 10 minuta do 2 sata. U tome smo prvi u svetu. Inace punjenje baterija traje od 4 do 8 casova.

    O ovome vise informacija,
    slavkoinvent@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.