Naslovna » BG servis » Palilulski Pinjata šop i u Zemunu
Pinjata shop

Palilulski Pinjata šop i u Zemunu

Pinjata šop, koji je zahvaljujući projektu „Palilulski poslovni anđeo“ počeo sa proizvodnjom igračaka od papira, otvara posle Palilule, još jedan objekat – na Zemunskom keju (Kej oslobođenja 7), 10. marta u 17.30.

Za mališane se priprema zabava i igračke i igrice iznenađenja.

Osvojivši početna sredstva od 3.333 € sa svojim biznis planom na konkursu „Palilulskog poslovnog anđela“, Miloš Rađenović je najpre otvorio Pinjata šop u Ruzveltovoj ulici 45 na Paliluli.

U svoj biznis plan Rađenović je ucrtao otvaranje još jednog prostora sa radionicom i prodavnicom na Zemunskom keju posle pozitivnih početnih rezultata u poslovanju, jer su pinjate, igračke od papirne smese, ukrašene i ispunjene slatkišima i konfetama, i ostali proizvodi Pinjata šopa, naišli na veliko interesovanje najmlađih.

„Palilulski poslovni anđeo“ je projekat podsticanja i nagrađivanja budućih preduzetnika početnim kapitalom za pokretanje biznisa, koji zajednički realizuju Gradska opština Palilula, kompanija „Euroračunovodstvo“, kao donator i Klub privrednika Palilula.

Uskoro će biti proglašen najbolji biznis plan u drugom krugu „Paliluskog poslovnog anđela“, kome će, takođe, pripasti 3.333 €, a za nekoliko meseci i treći. (danubeogradu.rs)