Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Paklene ulice 7“ 1. aprila
Paklene ulice 7

Premijera filma „Paklene ulice 7“ 1. aprila

Film „Paklene ulice 7“ biće premijerno prikazan u bioskopima Cineplexx, Roda i Tuckwood, 1. aprila (nije šala!). Već sutradan prikazivaće se i drugim bioskopima.

Nastavljajući globalne podvige u ovoj nezaustavljivoj franšizi zasnovanoj na brzini, Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu „Paklene ulice 7“.

Džejms Van je režirao ovo poglavlje izuzetno uspešnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce: Mišel Rodrigez, Džordanu Bruster, Tajrisa Gibsona, Krisa Ludakrisa Bridžisa, Elsu Pataki i Lukasa Bleka. Njima će se pridružiti i internacionalne akcione zvezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi, Natali Emanuel i Kurta Rasela.

Ja nemam prijatelje. Ja imam porodicu.

Ove reči predstavljaju srž franšize „Paklenih ulica“, kako za odani tim likova na ekranu i grupe glumaca, tako i za filmadžije i ekipu koja se zbližila poput porodice snimajući sedam filmova zajedno. Pre 15 godina, niko nije mogao da predvidi da će sudbina ove priče o grupi uličnih vozača iz L.A. postati jedan od najpopularnijih i najdugotrajnijih filmskih serijala svih vremena.

Sada, „Paklene ulice 7“ stižu kao vrhunski poduhvat ove sage – najveći i najbolji film iz ovog serijala koji ispunjava sva očekivanja. Za svaku osobu koja je radila na ovom sedmom nastavku i za sve one koji se smatraju fanovima: ovaj film je poseban.

Sa porodicom čvrsto ukorenjenom u njegovoj srži, serijal „Paklene ulice“ je evoluirao u kamen temeljac za filmsku publiku koja prati ove neodoljive likove čija putovanja nastavljaju da otključavaju i otkrivaju iznenađujuće emotivne dubine.

Paklene ulice 7

Put oko sveta

U sedmom delu, ova ekipa će krenuti na put oko sveta zbog jedne poslednje zajedničke vožnje u njihovoj najemotivnijoj avanturi koja prkosi gravitaciji.

„Paklene ulice 7“ nastavljaju priču godinu dana pošto se Domova i Brajanova ekipa vratila u SAD sa pomilovanjima. Vidimo ih kako se privikavaju na život sa prave strane zakona, ali dom je dobio nadrealni kvalitet. Dom očajnički pokušava da se ponovo poveže s Leti, Brajan se muči da se navikne na život u predgrađu sa Mijom i njihovim sinom, dok Tež i Roman slave svoju slobodu živeći životom plejboja.

Mimo njihovog znanja, pojavila se opasnost u vidu hladnokrvnog britanskog plaćenog ubice koji želi da izmiri račune. Svoju vladavinu terora započeće brutalnim ubistvom Hana u Tokiju i pokušajem ubistva Hobsa u L.A.-u. Dekard Šo (Stetam) će sistematski juriti one koji su sredili njegovog mlađeg brata Ovena (Luk Evans) prilikom poslednje misije.

Kad Šo digne u vazduh Toretovu kuću, Dom će morati da se okrene visokom vladinom operativcu (Rasel) za pomoć. Jedina nada naših heroja jeste da ponovo sednu za volan i obezbede genijalni prototip uređaja za praćenje za američku vladu. Zauzvrat, oni će ga upotrebiti da pronađu „duha“, odnosno Šoa, pre nego što ponovo nekog ubije. I dok formiraju najskladniju grupu do sad, Dom, Brajan, Hobs, Leti, Roman, Tež i Mija će se suočiti s najvećom opasnošću u dalekom Abu Dabiju i Azerbejdžanu, kao i na poznatim ulicama koje nazivaju domom.

Pol Voker sale

Imena najvećih dvorana bioskopa Cineplexx Delta City, Ušće SC i Kragujevac Plaza će u narednom periodu nositi naziv „Pol Voker sala“, u čast poginulom glumcu iz popularne franšize.

– Pol je bio moj brat – kaže Vin Dizel. – Odnosi u porodici ‘Paklenih ulica’ su duboki i značajni i naši likovi bi uradili sve jedan za drugog. Ta podrška i duh porodice koji postoji u filmu jasno se prenosi na ekran. Sa ovim filmom će ceo svet osećati da je deo naše porodice. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Fast & Furious 7. Dužina trajanja filma: 137 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2014. Žanr: akcioni triler. Uloge: Vin Diesel, Paul Walker, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, Dwayne Johnson, Jason Statham. Reditelj: James Wan. bChris Morgan

https://youtu.be/b77WfvWM_Nw