Naslovna » Izlasci » Film » Trilogija Drugačija: Pobunjeni
Trilogija Drugačija: Pobunjeni

Trilogija Drugačija: Pobunjeni

U bioskopima se prikazuje film „Trilogija Drugačija: Pobunjeni“.

Drugačija, devojka koja će promeniti svet, nastavlja svoju misiju u drugom neverovatno napetom nastavku serijala koji je pokorio bioskopske dvorane širom sveta.

Pošto su razotkriveni kao Drugačiji, ljudi koji se ne uklapaju ni u jednu od pet frakcija – Tris (Shailene Woodley) i For (Theo James) beže od Dženin (Kate Winslet), vođe klase Erudita žedne moći.

Kada izdajničke trupe Neustrašivih pod njenim vođstvom osvoje ruševine Čikaga okupljajući Različite, Tris i For pokušavaju da nađu saveznike u gradu među frakcijama Iskrenih, Dobronamernih, frakcije Nesebičnih i Neustrašivih, kao i među onima koji ne pripadaju nijednoj frakciji.

Pored osećaja krivice i tuge zbog nasilne smrti roditelja i prijatelja, Tris pokušava da otkrije tajnu zbog koje su se žrtvovali i koja objašnjava zašto Dženin neće odustati dok je ne uhvati.

Očajnički pokušavajući da zanemari bol i gubitak voljenih, Tris se suočava sa najmračnijim izazovima i strahovima u potrazi za ključem tajni iz prošlosti, a potom i budućnosti sveta. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Insurgent. Dužina trajanja filma: 119 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: naučna-fantastika, akcija. Uloge: Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Ansel Elgort. Reditelj: Robert Schwentke.

https://youtu.be/zsl0mDXYtLU