Naslovna » Izlasci » Film » Bioskopi: DUFF – Dežurna neugledna drugarica
DUFF – Dežurna neugledna drugarica
DUFF – Dežurna neugledna drugarica

Bioskopi: DUFF – Dežurna neugledna drugarica

Od 2. aprila u bioskopima će se prikazivati komedija „DUFF – Dežurna neugledna drugarica“ (The DUFF – Designated Ugly Fat Friend).

Bjanka (Me Vitmen) je zadovoljna srednjoškolka čiji se svet raspada kada sazna da je drugi učenici zovu DAF (Duff) ili „Dežurna neugledna drugarica“ u poređenju s njenim lepšim, popularnijim drugaricama (Skajler Semjuels i Bjanka Santos).

Uprkos upozorenju njenog omiljenog profesora (Ken Džang), ona zanemaruje to što je zaljubljena u Tobija (Nik Eversman) i angažuje Veslija (Robi Amel), prepredenog, ali šarmantnog sportistu, da joj pomogne da preobrazi sebe.

Kako bi svoju poslednu školsku godinu spasila od potpune propasti, Bjanka mora da nađe samopouzdanja i zauzda okrutnu školsku zlicu Medison (Bela Torn) i da sve podseti da su ljudi, bez obzira kako izgledaju ili se ponašaju, uvek nečiji „dežurni neugledni drugari“. (danubeogradu.rs)

Režija: Ari Sandel. Scenario: Josh Cagan, Kody Keplinger. Uloge: Allison Janney, Romany Malco, Mae Whitman, Ken Jeong, Bianca Santos, Robbie Amell, Bella Thorne, Skyler Samuels, Nick Eversman. Žanr: Komedija. Trajanje: 101 minut. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.