Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » U prodaji ulaznice za koncert Robija Vilijamsa
Koncert Robija Vilijamsa
Robi Vilijams u Beogradu

U prodaji ulaznice za koncert Robija Vilijamsa

Ulaznice za koncert Robija Vilijamsa u prodaji su od 6. aprila od 10.00 na blagajnama i putem sajta Eventima u celoj Srbiji i širom Evrope.

Prodaja ulaznica po ceni od 3.390 RSD trajaće najkasnije do četvrtka 9. juna, odnosno i kraće, do isteka ograničenog kontigenta ovih ulaznica.

Fanovima se preporučuje da na vreme obezbede svoje ulaznice, jer je interesovanje za beogradski koncert izuzetno veliko, kako u Srbiji, tako i u regionu, dok je kapacitet koncerta ograničen na samo 30.000 ljudi.

Kako javljaju iz zvanične prodajne mreže Eventim, njihov kol centar doživeo je nezapamćen broj poziva u poslednjih 48 sati, te se očekuje da određene zone budu brzo rasprodate.

Ulaznice za koncert Robija Vilijamsa na Ušću podeljene su po zonama, kao što su Parter A po ceni od 4.990 RSD, odnosno Parter B po sledećoj, redovnoj ceni od 3.990 RSD (poklon cena od 3.390 RSD do 9. juna).

Fan pit košta 5.990 RSD, dok najverniji fanovi imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 RSD, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti!

Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 RSD. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za Lounge platformu je 12.000 RSD, a mesto u Gold separeima 24.000 RSD. (danubeogradu.rs)

Koncert Robija Vilijamsa u Beogradu - mapa
Koncert Robija Vilijamsa u Beogradu – mapa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.