Naslovna » Izlasci » Festivali » Beogradski prolećni festival: Minicity 2015
Beogradski prolećni festival: Minicity

Beogradski prolećni festival: Minicity 2015

Beogradski prolećni festival biće još interesantniji i najmlađima, jer će Minicity organizovati atraktivni program od 22. do 31. maja.

U tom periodu, svakog dana u i oko Muzičkog paviljona na Kalemegdanu od 11.00 do 19.00 atraktivni besplatni sadržaji biće posvećeni deci i porodici.

Minicity je dečji kreativni grad, mesto gde deca uče kroz igru i druženje. Ovog proleća deca će biti još jednom podstaknuta da izraze svoju kreativnost i interesovanja, saznaju nove stvari o svetu koji ih okružuje i razvijaju i unapređuju svoje društvene veštine u bliskoj interakciji sa drugom decom.

Cilj je da se kreiraju zabavne i edukativne aktivnosti i sadržaji u jedinstvenom bajkovitom okruženju, usmerene ka podsticanju svih aspekata dečjeg razvoja, kao i uspešnog roditeljstva.

Šta vas očekuje na festivalu?

Priremljen je program koji će zainteresovati i zabaviti mališane i njihove odrasle pratioce.

Biće teško odlučiti se između kreativnih, književnih, naučnih, muzičkih i dramskih radionica, muzičkih i plesnih dešavanja, obilaska Beogradske tvrđave i parka Kalemegdan.

Biće organizovani nastupi učenika beogradskih škola ali i dece iz vrtića – horova, raznih sekcija, solista i orkestara; demonstracije sportova (aikido, mačevanje, joga, gimnastika); druženje sa predstavnicima različitih gradskih službi; trke automobilčića 1-2-3; 3D street art; najveća menjaža sličica… i još pregršt iznenađenja.

Više informacija potražite OVDE. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.