Naslovna » Porodica » Deca » I Love Fashion, I Love Kids, 24. maja
AF centar - I Love Fashion, I Love Kids

I Love Fashion, I Love Kids, 24. maja

U nedelju, 24. maja od 11.00 do 15.00, u prostoru Novog Bitefartcafe-a (Mitropolita Petra 8) biće organizovana manifestacija „I Love Fashion, I Love Kids“.

Cilj je da se okupe deca i tinejdžeri zajedno sa odraslima koji veruju u njih i žele da ih ohrabre da sanjaju velike snove.

Projekat „I Love Fashion, I Love Kids“ je korak ka pozitivnim promenama u odrastanju i vaspitanju dece koji koristi modu i scenski nastup kao sredstvo za osnaživanje najmlađih.Za dž

Na jednom mestu okupiće se poznati iz sveta mode, sporta, muzike i kulture koji žele da im pomognu u izgradnji njihovog ličnog stila, samopoštovanja i daju im snagu za samopouzdanje i poverenje koje im je potrebno da se suoče sa izazovima života.

Kroz pravi pristup najmlađima, radiće se na njihovom ličnom identitetu, kreativnom razvoju kroz zanimljive i inovativne radionice i afirmaciju dečijih telenata.

Biće organizovane radionice, nastupi talentovane dece i modne revije.

Jedan deo programa Projekta „I Love Fashion, I Love Kids“ biće namenjen i tinejdžerima koji će moći da dobiju savete mladih modnih dizajnera o stajlingu za malu maturu, aktuelnim modnim trendovima i važnosti mode i jedinstvenog modnog stila svakog tinejdžera za njegovo odrastanje, samopouzdanje i lični identitet.

Ulaz je besplatan.

Radionice i druga dešavanja

Otvoreni fotografski studio – Za svu decu do 16 godina koja žele da se taj dan fotografišu i prijave za učešće u snimanju kalendara za 2016.godinu u organizaciji Afirmativnog centra.

Kreativno modne radionice – Za mlađu (do 6 godina) i stariju decu (do 12 godina) koje će voditi modni dizajner Anja Plemić (učestvovala kao individualni dizajner na Serbia Fashion Week-u) i njene kolege Ivana Radić i Florijan Krah.

Pametna igraonica za najmlađe – interaktivne igraonice sa drvenim i ekološkim igračkama.

Radionica dobrog stila za male maturante – Predlozi i saveti oko odabira garderobe, frizure i šminke za maturku proslavu radionicu vodi Anja Plemić – mlada modna dizajnerka i predstavnici frizerskog salona Twiggy.

Afirmaonica – Afirmacija talentovanih učenika osnovne škole „Mihailo Petrović Alas“ – Kroz muzički nastup talentovanih učenika starijih razreda

Poznati vam savetuju – Od 13.00 intervjui sa poznatim ličnostima, koje vode deca, članovi Afirmativnog centra. Gosti Ivan Golušin – voditelj TV Pink; Ivana Vučićević – direktor TV Studio B; Danijela Jankov – voditeljka TV Prva; Danijela i Stefan Buzurović – voditeljka i glumac; Marija Egelja – voditeljka TV Pink.

Revije – Wanna Be&Toy, Mala maštaonica, Predlozi maturskih modela modne dizajnerke Anje Plemić, Defile malih maturanata i predstavljanje njihovih stajlinga na sceni.

Muzika kroz vreme putuje sa nama – muzički nastup dece na engleskom jeziku – The Bond Language Centre

Plesni nastup – Fitnes studio Ladies Corner; devojčice uzrasta od 4 do 14 godina koreografijama plesnog stila

Showdance – pod pokroviteljstvom plesne grupe Fly; devojčice uzrasta od 4 do 9 godina ritmička gimnastika pod vođstvom Aleksandre Scerbak. (danubeogradu.rs)