Naslovna » Porodica » Deca » Inkluzivne radionice na Kalemegdanu 11. i 17. maja
Inkluzivne radionice na Kalemegdanu

Inkluzivne radionice na Kalemegdanu 11. i 17. maja

Na platou ispred Umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić“ na Kalemegdanu 11. i 17. maja, biće predstavljeno kreativno stvaralaštvo i inkluzivne radionice korisnika Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

U okviru Beogradskog prolećnog festivala, od 11.00 do 15.00, biće održan veći broj različitih manifestacija, počev od pozorišne predstave koju su vredno pripremili korisnici ove ustanove, zatim solo pevanje, horski nastup, poster prezentacija rada hortikulturne radionice, a program će se završiti izložbom radova korisnika ove ustanove.

Sekretarijat za socijalnu zaštitu poziva Beograđane da se bolje upoznaju sa kapacitetima dece i omladine sa smetnjama u razvoju.

Ovo je prilika da se družimo, zajedno, i pokažemo koliko je važna podrška i negovanje njihovih mogućnosti. Aktivnosti koje predstavljamo, deo su radno okupacione terapije, koja se u okviru redovne delatnosti ustanove obavlja u cilju očuvanja zdravih potencijala korisnika Centra, postizanja što većeg nivoa samostalnosti i samopouzdanja. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.