Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Top Eleven intervju: Dejan Stanković
Top Eleven intervju: Dejan Stanković

Top Eleven intervju: Dejan Stanković

U susret finalu Lige šampiona jedan od najpoznatijih fudbalera Srbije, Dejan Stanković, ekskluzivno za Top Eleven, govori o svojim očekivanjima, iskustvu i upoređuje način na koji se razmišlja o fudbalu iz ugla igrača i trenera.

– Svi pričaju o napadu Barselone, međutim, po mom mišljenju vezni red je ključ njihovog uspeha. Neko ko uspe da na protivničkoj polovini radi presing i oduzima lopte prevagnuće i napraviće razliku na terenu – izjavio je Stanković. Svakako, po rečima poznatog fudbalera, u osvajanju Lige šampiona izuzetno značajnu ulogu igra trener Massimiliano Allegri kao veliki taktičar, naročito jer ima iskusne igrače u timu, što će otežati Barseloni osvajanje trofeja.

Stanković se priseća i 2010. godine kada je sa Interom osvojio Ligu šampiona i igrača kojima je ta godina bila poslednja šansa da osvoje najvažniji trofej evropskog klupskog takmičenja. U pitanju je trenutak kada su pokazali neverovatnu posvećenost na terenu i ne sumnja da će se ista priča ponoviti sa Điđijem Bufonom i ostalim igračima.Promo

Murinjo – najbolji

Na pitanje ko je najbolji menadžer na svetu, Stanković nema dilemu i nije iznenađen što je Žoze Murinjo jedan od ambasadora Top Eleven-a, najpoznatije fudbal menadžer igre na planeti.

Menadžerima širom sveta koji igraju ovu igru Stanković poručuje:
– Ne moramo svi da sednemo na pravu klupu da bismo bili menadžeri. Svi pratimo Žoze Murinja i njegove odluke tako da se možemo uporediti u nekim momentima i sa njim. Sa svojom decom to često radim i od njih dobijam mnogo saveta tako da bih rekao za Top Eleven – pratimo Žozea!

Igra čiji je ambasador menadžer kluba Čelzi, Žoze Murinjo, postala je toliko polularna da, ukoliko bi svi Top Eleven igrači živeli u jednoj državi, to bi bila trinaesta zemlja po veličini na svetu.

Čak 10 miliona ljudi igra Top Eleven svakog meseca, a četiri miliona svakog dana upravlja svojim fudbalskim klubom, izaziva prijatelje i ostale igrače u ligama, prijateljskim utakmicama i kup takmičenjima. Svi oni dele isti cilj, da dođu do svetskog vrha menadžerske igre, dok istovremeno unapređuju svoje iskustvo i status kluba.

Činjenice o Top Eleven-u

● 100 miliona registrovanih igrača.
● Kada bi svi igrači ove igre živeli u jednoj državi, ona bi bila 13. po veličini u svetu.
● Top Eleven se igra u svakoj zemlji na svetu.
● Top Eleven je pionir u oblasti cross-platform igara.
● Top Eleven 2015 je predstavljen u januaru uz podršku ambasadora igre Žoze Murinja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.