Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Besplatne ulaznice za vikend provod
Besplatne ulaznice

Besplatne ulaznice za vikend provod

Danas, 1. jula do 16.00, delimo besplatne ulaznice za nekoliko vikend žurki ali i za nastup belgijskog rock benda Triggerfinger.

Za sve isto važi: ukoliko želite besplatne ulaznice za neku od žurki i za pomenuti koncert pošaljite nam mejlove na danubeogradu@gmail.com. Vaš mejl bi trebalo da sadrži: naziv žurke (u Subject-u), vaše ime, prezime, broj vašeg mobilnog telefona i šifru vezanu za žurku po vašem izboru.Za dž

Kao što smo pomenuli, mejlove možete da nam šaljete danas do 16.00, a dobitnike ćemo „izvući“ nasumice. Svi dobitnici biće obavešteni o načinu preuzimanja karata.

PODELJENO!!!

DJ Solomun

Delimo 2×2 karte za nastup DJ Solomuna u atrijumu Beogradskog sajma u petak, 3. jula. Uz Subject „Solomun“, pored vaših podataka pošaljite nam i šifru koja se nalazi na OVOM LINKU.

Banging Summer Arena: Exit Warm Up

Delimo 5×2 karte za Belgrade Banging žurku na Miksalištu. Naime, ovog petka, 3. jula, na programu je jedina zvanična Exit Warm Up žurka i to u centru urbane kulture – Savamali. Uz Subject „Exit Warm Up“ i vaših podataka pošaljite na i šifru koja se nalazi na OVOM LINKU.

Triggerfinger

Delimo 2×2 ulaznice za koncert belgijskog rock benda Triggerfinger u kultnom klubu Barutana na Kalemegdanu, 3. jula. Uz Subject „Triggerfinger“ i vaših podataka pošaljite na i šifru koja se nalazi na OVOM LINKU.

Dave Clarke

Baron techno zvuka Dave Clarke nastupiće u Barutani, 4. jula, a mi za tu žurku delimo 3×2 besplatne ulaznice. Uz Subject „Dave Clarke“ i vaših podataka pošaljite na i šifru koja se nalazi na OVOM LINKU.

Svima želimo lep provod i prijatan (svaki) dan u Beogradu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.