Naslovna » Izlasci » Festivali » Novi festival 4 Elements od 23. do 26. jula
4 elements - Darren Emerson
4 elements - Darren Emerson

Novi festival 4 Elements od 23. do 26. jula

Barutana i Freedom Music predstavljaju 4 Elements festival, koji će razbuditi Kalemegdansku tvrđavu od 23. do 26. jula.

Ovo će biti, nagoveštavaju organizatori, najzabavniji četvorodnevni program uz muziku, izložbe, bioskop, super hranu i još mnogo toga.

Muzički program festivala 4 Elements tokom četiri dana trajanja u klubu „Barutana“ sastavljen je od nastupa najboljih gradskih i inostranih DJ-eva – i to na dve bine!

Prvog dana, 23. jula, na velikoj bini nastupiće legendarni sastav Freestylers, koji će u toj večeri deliti stage sa domaćim legendama Ironom i Flipom. Na maloj bini iste večeri nastupiće Codex i Dzonidza.

Drugi dan festivala, 24. jul, donosi nastup poznatog beogradskog kolektiva Vatra, koji je nedavno „zapalio“ main stage na festivalu Exit. Njihov gost biće DJ Irie Scratch na velikoj bini, dok će na maloj bini vrteti Committee i DJ Lil Taty.

Trećeg dana festivala, 25. jula, na glavnoj bini nastupiće Sandrino i The Drifter uz Felvera i Kristijana Molnara, a na maloj bini će svoj novi projekat „Inn Espace“ predstaviti MKDSL, posle koga će publiku zabaviti RDN.

Poslednji dan festivala – nedelja, 26. jul – donosi nastup hedlajnera Darrena Emersona, uz kog će na istom stejdžu „vrteti“ IDQ, Tom Collins, Calavera&Manya i John Belk. Mali stage poslednjeg dana festivala biće poligon za zabavu trojice odličnih DJ-eva, a u pitanju su: Mene, Neutron i Miroslav Petković.

Barutana i okolina Donjeg grada u danima trajanja festivala 4Elements postaće svojevrstan izložbeni prostor. Postavke brojnih domaćih umetnika okupiće veliki broj poštovaoca umetnosti raznih vrsta – a za ljubitelje sedme umetnosti stiže i poseban ugođaj u vidu open air bioskopa koji će takođe biti deo programa 4Elements festivala. Za one koji ogladne, Burger House je spremio sočan 4Elements meni za posetioce festivala.

4Elements - vodeni slajder

Vodeni slajder

Stiže i pravo osveženje za vrele letnje dane! Po prvi put ikada u Beogradu, na potezu od Barutane ka Nebojšinoj kuli, biće postavljen ogroman vodeni slajder na naduvavanje!

Svi koji traže osveženje i dobru zabavu naći će i jedno i drugo u subotu 25. jula od 17.00 do 21.00 na festivalu 4Elements, u okviru dana posvećenog vodi, kao jednom od četiri elementa.

Sa sobom slobodno možete poneti svoj omiljeni dušek na naduvavanje!

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. Cena dnevne ulaznice iznosi 400 RSD, a komplet ulaznica za sva četiri dana košta 1.200 RSD. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.