Naslovna » Izlasci » OTKAZANO: Lampioni iznad Beograda
Tesla dani - lampioni

OTKAZANO: Lampioni iznad Beograda

OTKAZANO! Večeras, 16. jula od 20.00, u okviru manifestacije „Tesla dani“ na Dunavskom keju kod hotela Jugoslavija Elektroprivreda Srbije prirediće ranije najavljeni spektakl.

Po drugi put je otkazan ovaj događaj! Dobili smo mail od organizatora događaja: „Obaveštavamo vas da je, po preporuci Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, zbog bezbednosti vazdušnog saobraćaja, događaj puštanja hiljadu lampiona otkazan. Hvala vam na razumevanju i na pokazanom velikom interesovanju za događaj koji je trebalo da se održi večeras“.

Molimo vas da obratite pažnju: www.danubeogradu.rs samo prenosi informacije – nije organizator nijednog događaja u Beogradu! Organizator ovog događaja je Elektroprivreda Srbije, pa vas molimo da sve (neprijatne) komentare uputite njima a ne našoj redakciji. Hvala na razumevanju!

Iako predviđeno za 10. jul pa odloženo zbog vetra, specijalno povodom Teslinog rođendana, večeras će više od hiljadu lampiona pustiti sami posetioci koji će poleteti ka nebu sa najlepšim željama.

Voditelj programa Dejan Pantelić najaviće nastupe Marine Gobović, dečijeg hora Čarolija, benda Plug-In, a veče će ulepšati i DJ Zorba i perkusionista Lazaro. Budući da meteorolozi najavljuju lepo vreme bez jakog vetra, muzički program i podela lampiona započeće u 20.00, a sam spektakl puštanja lampiona u 21.00.Za dž

Manifestaciju „Tesla dani“ organizovao je Klaster puteva kulture, koji umrežava više od 40 institucija kulture, turističkih organizacija i agencije, privrednika i čak šest fakulteta.

Specijalna dešavanja Tesli u čast pripremaju iz godine u godinu razne članice Klastera: Muzej Nikole Tesle, Elektrotehnički fakultet, Univerzitetska biblioteka „Svetozar Marković“, Turistička organizacija Srbije, Adrenalin Escape Rooms, Zavod za proučavanje kulturnog razvitka, Turistička organizacija Niša, Balkan magnet suveniri, Turistička organizacija Beograda…

Više o ovom događaju pročitajte OVDE. (danubeogradu.rs)