Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Velika letnja podela: Besplatne karte za festivale
Velika letnja podela: Besplatne karte za festivale

Velika letnja podela: Besplatne karte za festivale

Danas, 21. jula od 11.00 do 21.00, delimo besplatne karte za nekoliko događaja: Musicology, Techno Drive i 4Elements.

Ukoliko želite besplatne ulaznice za neki od navedenih festivala potrebno je da uradite samo nekoliko prostih stvarčica:
• pošaljite nam mejl na danubeogradu@gmail.com
• pre nego što nam pošaljete taj mejl upišite sledeće: naziv festivala na koji želite da idete (u Subject-u), kao i (u Text-u) vaše ime, prezime, broj vašeg mobilnog telefona i šifru vezanu za festival na koji želite da idete.

Dobitnike ćemo izabrati nasumice. Svi dobitnici će biti obavešteni o načinu preuzimanja karata, a imena dobitnika objavićemo 22. jula u 9.00.

PODELJENO!

Musicology

Delimo 5×2 besplatne karte za festival Musicology na Malom Kalemegdanu (teniski tereni) koji se održava od 23. do 26. jula. Uz Subject „Musicology“, pored navedenih podataka pošaljite na i šifru za karte koja se krije na OVOM LINKU, ali i dan kada želite da idete. Imamo dve karte za 23. jul, dve karte za 24. jul, 2×2 karte za 25. jul i dve karte za 26. jul.

Techno Drive

Delimo 5×2 besplatne karte za festival Techno Drive koji će biti održan na Makišu, 25. jula od 18.00. Pošalji nam mejl sa Subject-om „Techno Drive“, navedene podatke i šifru koja se nalazi na OVOM LINKU.

4Elements

Delimo 2×2 besplatne karte za svaki dan za festival 4Elements koji će biti održan od 23. do 26. jula na Kalemegdanu. Pošalji mejl sa Subjectom „4Elements“, gore navedene podatke, datum kad želite da idete i šifru za kartu koja se nalazi na OVOM LINKU.

Još jednom: karte će dobiti samo oni koje nasumično izaberemo, a u izbor ulaze samo mejlovi koji su poslati večeras do 21.00 i koji sadrže sve što smo naveli i „ispravne“ Subject-e. Svima želimo lep provod i prijatan (svaki) dan u Beogradu.

*** Dobitnici su obavešteni o načinu preuzimanja karata. Karte za Musicology dobili su (svi podaci poznati redakciji): Marija Ž, Nataša N, Sergej G, Milan B. i Aleksandra P. Karte za 4Elements dobili su: Darko M, Nebojša K, Milena C, Ivana R, Mona M, Dragana O, Vesna G. i Tamara R. Karte za Tecno Drive dobili su: Nikola M, Kristina R, Sandra T, Nemanja R. i Boris G. (danubeogradu.rs)