Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Kako da izgledate viši?
Kako da izgledate viši - farmerke

Kako da izgledate viši?

Da li znate da možete, ako se smisleno obučete, da izgledate viši?

Sara Džesika Parker je visoka 163 centrimetra a to nikako ne biste rekli na osnovu fotografija. Podelila je sa svojim obožavaocima kako uspeva da izgleda znatno viša nego što jeste. Pogledajte kako da nosite farmerke i na koji način da ih prilagodite svojoj visini.

Za glumicu i modnu ikonu Saru Džesiku Parker možete reći da vam se ne sviđa kako izgleda, šta je obukla, šta se po vašem mišljenju nikako ne slaže ali jedno sigurno ne možete – da izgleda nisko. Visoka je svega 163 cm a izgleda odlično u svakoj prilici.

Ona je „masterirala umetnost nošenja odeće“ i zbog toga vredi poslušati je i odmah primeniti savet. Ukoliko niste sigurni da li je njen trik koristan, možete uporediti vaše slike: bez SJP trikova i sa – na vašim omiljenim farmerkama.

Sara poručuje da izgleda viša ukoliko podvrne farmerke, zapravo kad napravi lažne manžetne. Više joj se vidi koža i tako stvara efekat više osobe. Možda deluje smešno ali to je njen trik koji njoj definitivno odgovara i pristaje. Uz klasične ili jedva izbledele farmerke najčešće nosi džempere ili šire majice.

Ukoliko ne volite podvrnute farmerke, kupite nešto kraće i imaćete dužinu koju bi postigli podvrtanjem. Ne preterujte sa izbeljenim farmerkama i suviše niskog struka. Izbeljivanjem možete istaći nešto što bi trebalo pokriti sa niskim strukom ne postižete vitku liniju. Pored toga, farmerke sa niskim strukom prave jastučiće na bokovima.  (Fotografije: whowhatwear.com) ∗ Dunja Style ∗

Kako da izgledate viši: Sara Džesika Parker

Uređuje: Dunja Style

diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com