Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Vikend u Barutani: Kowalski i Jožef Nađ
Vikend u Barutani - DJ Alexander Kowalski
DJ Alexander Kowalski

Vikend u Barutani: Kowalski i Jožef Nađ

Predstojeći vikend u Barutani rezervisan je za dva prestižna događaja iz klupske, odnosno koncertne sfere.

U petak, 7. avgusta, gost najlepše pozornice na Kalemegdanu biće poznati nemački DJ Alexander Kowalski, a dan kasnije naš poznati violinista Jožef Nađ održaće koncert na kom će specijalni gost biti njegov kolega violionista Filip Krumes.

Poznati nemački DJ Alexander Kowalski ulepšaće vikend u Barutani! Kowalski je prepoznatljiv po muzičkoj svestranosti i elegantnim spajanjem tehna sa elemetnima dip hausa, daba i fanka, a vlasnik je i brojnih uspešnih singlova i remiksa.

Momka koji je redovan za DJ pultom Berghaina ovog petka imaće priliku da čuju i beogradski klaberi, a poznati DJ nastupiće uz domaću podršku u sastavu Kristijan Molnar & Lea Dobričić. Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 590 RSD.

Vikend u Barutani - Jožef Nađ
Jožef Nađ

Još jednom – džez u Barutani

Posle uspešnog nastupa u Barutani sa Berklee All Stars Serbia, džez violinista Jožef Nađ ponovo će nastupiti pred beogradskom publikom ove subote, 8. avgusta.

Ovog leta, pod zidinama Kalemegdana, sa svojim bendom Fusion System i specijalnim gostom, kolegom i dugogodišnjim prijateljem violinistom Filipom Krumesom, sviraće kompozicije sa svog poslednjeg albuma „Digital World“. Na repertoaru za ovaj nastup, pored autorskih kompozicija Jožefa Nađa, naći će se i nekoliko obrada sa pečatom džeza, fjužna i fanka.

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Jožef Nađ je nastupao sa svetski priznatim muzičarima poput Nigela Kennedya, Joeya DeFrancescoa, Didiera Lockwooda i drugih, a prepoznatljiv je postao i po korišćenju efekata tokom nastupa.

Ove subote, poslasticu za ljubitelje džez fjužna prirediće sa bendom u sastavu Filip Krumes (violina), Aleksandar Đorđević (gitara), Aleksandar Borojević (bas gitara) i Dušan Gnjidić (bubanj).

Ulaznice za ovaj događaj već se nalaze u pretprodaji preko Eventima, kao i online na eventim.rs, po ceni od 500 RSD. (danubeogradu.rs)