Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Marčelo i Elemental u Hali sportova, 10. oktobra
Marčelo (foto: Rockomotiva)
Marčelo (foto: Rockomotiva)

Marčelo i Elemental u Hali sportova, 10. oktobra

Ujedinjeni Marčelo i Elementar nastupiće u Hali sportova, 10. oktobra od 21.00.

Prethodnih godinu dana Marko Šelić Marčelo prelazio je region uzduž i popreko promovišući album „Napet šou“, svoje peto i najuspešnije izdanje u 12 godina dugoj muzičkoj karijeri. Kako sam Marčelo kaže: „Došlo je vreme da se prebrojimo“, te će sa tom idejom i izazovom 10. oktobra održati svoj najveći koncert ikada.

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo je za 12 godina postigao uspehe kao malo ko na našim prostorima, i sve to uz podršku poštovalaca čiji je broj rapidno rastao iz dela u delo, iz godine u godinu. Najveći koncert u Marčelovoj dosadašnjoj karijeri posvećen je upravo njima – svima onima koji ga bezrezervno podržavaju i nadahnjuju, čiji glas Marčelo čuje i pretače u stihove.

Na koncertu u Hali sportova, Marčelu će se pridružiti Elemental, jedan od najpopularnijih hrvatskih sastava sa kojim Marčelo sarađuje još od debi albuma „De Facto“. Od 2003. godine i dueta „Bekstvo“, Marčelo i Elemental su se susretali na raznim geografskim širinama, festivalima i koncertima.

Publiku ove subote očekuje dvostruki koncertni spektakl i više od tri sata programa.

„Nerešiv domaći zadatak za kolege sa scene“ – ovako su do sada opisivani Marčelovi nastupi… Predstojećim koncertom Marčelo će izazvati sebe, prijatelje iz grupe Elemental i brojnu vernu publiku da udruže snage i da dobar glas učine još boljim… i glasnijim.

UIaznice po ceni od 1000 RSD su dostupne na svim GigsTix i Eventim prodajnim mestima. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.