Naslovna » Izlasci » Sport » Crvena zvezda protiv Metalca na Marakani
FK Crvena zvezda
(Foto: FK Crvena zvezda)

Crvena zvezda protiv Metalca na Marakani

U subotu, 7. novembra od 18.00, na Marakani biće odigrana utakmica Crvena zvezda – Metalac u okviru 17. kola Jelen Super lige.

Zanimiljiva činjenica je da karte koje su kupljenje za evroligašku utakmicu košarkaškog kluba protiv Fenerbahčea (6. novembar) važe i za utakmicu sa Metalcem. Navijači koji nisu išli u Kombank arenu karte mogu da kupe po ceni od 200 RSD za severnu tribinu, 400 RSD za istočnu i 500 RSD za zapadnu tribinu. Južna tribina biće zatvorena za gledaoce.

Istorija susreta ova dva kluba počela je tek u sezoni 2009/10 kada je ekipa Metalca debitovala u glavnom fudbalskom srpskom takmičenju. Ovo je ujedno i poslednja utakmica na stadionu „Rajko Mitić“u ovoj sezoni pa je ovo i poslednja prilika da navijači Crvene zvezde gledaju svoje ljubimce na njihovom terenu.

Predvođeni trenerom Miodragom Božovićem sa ubedljivim vođstvom na tabeli probaće da zableže 14 uzastopnu pobedu u prvenstvu.

Glavni arbitar je Dejan Anđelković.

U 17. kolu u Beogradu se sastaju i OFK Beograd – Radnički N. (7. novembar, 13.00) i Rad – Čukarički (8. novembar, 13.00), dok Partizan u ovom kolu igra u Jagodini (8. novembar, 17.00).
(danubeogradu.rs; D. R.)

Uređuje: DuB volonteri