Naslovna » Izlasci » Festivali » IV Festival ljubavi i duhovnosti
Festival ljubavi i duhovnosti

IV Festival ljubavi i duhovnosti

Četvrti Festival ljubavi i duhovnosti „Love and spirit“ biće održan u subotu, 28. novembra od 10.00 do 18.00, u Centru lepih umetnosti Gvarnerius (Džordža Vašingtona 12).

Ovogodišnji festival će biti posvećen temama iz popularne psihologije, tako da će posetioci moći da saznaju odgovore na pitanja kako pronaći srodnu dušu, da li astrološki znakovi imaju uticaj prilikom izbora partnera, kako preboleti raskid, na koji se način može povratiti bliskost, ali i šta moramo da učinimo kako bismo mogli da živimo sopstvene snove.

Posetioci će moći da obiđu štandove izlagača, da nađu neke interesantne proizvode, informišu se o uslugama koje oni nude, ali i posavetuju sa stručnjacima na koji način mogu da unaprede „rad na sebi“ kako bi mogli da žive kvalitetnije i srećnije.

Na manifestaciji će, između ostalih, književnica Ivana Kuzmanović predstaviti svoju knjigu „Ljubav bez iluzija“, kreator velnes programa Peđa Filipović će prikazati kako izgleda harmonizacija tela i duše uz pomoć tibetanskih činija, dok će psiholog Irena Zorić održati predavanje „Prizovite ljubav u vaš život“.

Japanolog Dragan Milenković će govoriti o tome u čemu je tajna lepote Japanki, a trener ličnog razvoja Olivera Ptica će pričati o ljubavnoj reanimaciji.

Predavanja će imati i Jasna Jojić, Mirjana Stojadinović, Nataša Ikonić… Posetioci će moći da uživaju i u koncertu isceljujućeg zvuka „Muzika sfera“.

Cena ulaznice je 500 RSD. (danubeogradu.rs)

Festival ljubavi i duhovnosti – program

Četvrtak, 26. novembar (18.00 – 22.00)… Svečano otvaranje: Love & Spirit of India
Subota, 28. novembar (10.00 – 18.00)… Only Love
26-29. novembar… Radionice
(Sala Udruženja književnika Srbije, Francuska 7)
Cena ulaznice na svaku radionicu posebno je 1000 RSD.
Info i prijave: 060/6310-891