Naslovna » Izlasci » Film » Premijera: Mora da ovo nije sve
Mora da ovo nije sve

Premijera: Mora da ovo nije sve

U sredu, 2. decembra od 20.30, u Velikoj dvorani Sava centra premijerno će biti prikazan film „Mora da ovo nije sve“.

Novi domaći film nije priča o humanosti, ovo nije priča o bolesti.

Jovan Simić i Nađa Novaković kreirali su priču koja je promenila način razmišljanja u Srbiji na deset dana. Zajedno su „digli Srbiju na noge“. I opet će to da urade.

Od dečačke želje da uradi nešto za devojčicu iz kraja, malu Nađu, Jovan je pokrenuo aukciju sportskih dresova sa ciljem da od lokalne zajednice prikupi nešto novca i pomogne Nađi da ode na lečenje na Univerzitetsku kliniku u Frajburgu i uradi prekopotrebnu transplataciju koštane srži.

Da li je bio spreman na ono što je usledilo i da li je Nađi podario šansu da se bori za život?

Dokumentarni film „Mora da ovo nije sve“ debitantsko je ostvarenja reditelja Uroša Maksimovića.

Cena ulaznice je 400 RSD.

Humanitarna aukcijska prodaja sportske opreme

Na dan premijere filma, u saradnji sa Sportskim savezom Srbije, kao najuglednijom sportskom asocijacijom u Srbiji, planira se velika humanitarna aukcijska prodaje sprortske opreme i dresova proslavljenih sportista. Očekuje se veliki odaziv kako sportista, tako i javnosti koja će se uključiti u ovu humanitarnu akciju.

Sva prikupljena sredstva biće uplaćena Humanitarnoj organizaciji Singidunum koja će ih uz poseban ugovor prebaciti Fondu za lečenje teških oboljenja, stanja ili povreda koje se ne mogu uspešno lečiti u Republici Srbiji.

Važan deo ove humanitarne aukcijske prodaje obaviće se posredstvom sajta www.dabudedobro.com. Na ovom sajtu možete naći kapitalne primerke sportske opreme pojedinih legendarnih srpskih i jugoslovenskih reprezentativaca. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.